REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį penktadienį visi fanai pagerbs savo numyletinę – buvusią grupės „Morcheeba“ vokalistę – Skye jos soliniame koncerte Vilniuje, klube „New York“.

REKLAMA
REKLAMA

Jų nuotaiką turėtų pagyvinti, o dar neapsisprendusius klausytojus paraginti atvykti į koncertą 2 naujausios žinios.

REKLAMA

Antrasis, prieš pat dainininkės Skye turą pasirodęs studijinis albumas „Kepping Secrets“ šį šeštadienį gavo aukščiausią įvertinimą (5 iš 5) Ramūno Zilnio („Lietuvos rytas“) naujausių albumų apžvalgoje, gavęs aukštesnį įvertinimą nei roko veteranai „Bon Jovi“. Tai tik dar labiau intriguoja visus gerbėjus, turint omeny reklaminį albumo aspektą koncertinio turo metu ir būtinai skambėsiančias jo dainas koncerte Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Antra naujiena – Skye vadybos atstovų patvirtinti vakaro svečiai. Tik gegužę ant scenos užlipęs „GeraiGerai & Miss Sheep” duetas drąsiai gali pretenduoti į metų atradimų titulą. Prieš kelias savaites savo pirmąjį solinį koncertą surengusi ir, anot žiniasklaidos, visiems „stogus nurovusi“ grupė švenčia dar vieną pergalę. Juos apšildyti savo koncerto Vilniuje metu pasirinko garsiosios britų grupės „Morcheeba“ vokalistės Skye atstovai.

Tarsi iš niekur atsiradusių naujokų dainos „Slow“ ir „Own Religion“ skamba jaunimo radijo stočių „Zip FM” ir „Opus3” eteryje. „Tikrai negražbyliaudami, drąsiai ir garsiai sakom, kad Skye apšildymas yra vienos iš daugelio mūsų svajonių išsipildymas. Kitaip ir būti negali. Pradėti vakarą, kai ant scenos lips tokio lygio žvaigždė – didžiulė atsakomybė, garbė ir žodžiais nenusakomas jaudulys. Juk mes dar tokie maži ir jauni!,“ - kuklinasi už muziką atsakingas GeraiGerai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



Grupė „GeraiGerai & Miss Sheep”

„Vos sužinoję naujieną apie Skye apšildymą pradėjome juoktis: gal jau visai nedaug liko iki svajonės dainuoti prieš šimtatūkstantinę minią,” - juokauja Miss Sheep. „Nė vienas iš mūsų tą dieną nebesugebėjome dirbti savo darbų ir be perstojo sukome britės dainą „Love show”, kurią mes vadiname lopšine prieš miegą. Visiems, ateisiantiems į Skye koncertą, pažadame patį puikiausią pasirodymą – sugrosime gražiausias savo dainas ir padovanosim galybę teigiamų emocijų. Juk muzika yra viskas!,“ - tęsia grupės vokalistė.

Naujausias Skye dainas, kaip ir visus ankstesnius jos atliekamus populiariausius solo kūrybos bei „Morcheeba“ kūrinius, gerbėjai galės išgirsti vieninteliame Baltijos šalyse koncerte 2009 m. lapkričio 13 d. Vilniuje, klube „New York“. Bilietus į šį renginį galima įsigyti visose „Tiketa“ kasose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų