REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pravdos“ penktajame gimtadienyje – malonus blogis

Į geras šventes žmonės eina, o į blogas – veržiasi. Tuo įsitikino penkerių metų jubiliejų lapkričio 20 d. švęsiantis nemokamo žurnalo „Pravda“ komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Vos pasirodžius pirmosioms žinioms apie blogiausią metų gimtadienį, redakciją apipylė klausimai, kur bus galima pasakyti visą tiesą apie šį agresyvios nuomonės netaupantį leidinį.

REKLAMA

„Taip jau yra, kad žmonėms prisikaupė. Jie tiesiog nori su mumis rimtai pasišnekėti akis į akį. Ir atrodo, kad jiems tai bus malonu. Nuogastaudami, jog prie įėjimo į gimtadienį nestoviniuotų ilgos eilės žmonių, kurie pasiryžę mus pakritikuoti ar pasakyti blogą žodį, skelbiame išankstinę bilietų prekybą“, - visus blogai nusiteikusius žurnalo skaitytojus nudžiugino žurnalo redaktorė Inga Norke.

Blogiausio gimtadienio situaciją jau lapkričio 20 d. Gyvos muzikos klube „Tamsta“ bandys taisyti tokios grupės ir atlikėjai kaip „GeraiGerai & Miss Sheap”, migloko•, „Flamingo“, „Golden Parazyth“, „Suicide Djs“, o vakarėlį užbaigs „Baltic Balkan“ DJ komanda.

REKLAMA
REKLAMA

„Muzika neša gėrį ir meilę, todėl renginyje turės ką veikti ir jautrios bei gailestingos sielos žmogus. Tačiau piktieji tegu neišgyvena. Jiems sugalvojome visokių piktdžiugiškų pramogų,“ – trindama iš pasitenkinimo rankas kikeno vyriausioji redaktorė.

Kol kas žurnalo blogiečiai akylai saugo dar likusias savo gimtadienio paslaptis, tačiau skuba pranešti, jog be rūpesčių į gimtadienį įeis visi tie, kurie suskubs įsigyti išankstinius renginio bilietus elektroninės prekybos sistemoje „Tiketa“.

Kaip visada – pirmuoliams sekasi, todėl išankstiniai renginio bilietai kainuos vos 20 litų. Kainų privilegijos su slaptais kodais žadamos „Pravdos Facebook“ draugams bei naujienlaiškio „Pravda 7eptyni” vartotojams. Bilietų kiekis – labiau nei ribotas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų