REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Dr.Who“ – gimtadienio fanfaros DJ Driulei XL

Klaipėdos naktibaldos jau gali pradėti kepti tortus. Savaitgaliui verta ruoštis iš peties, nes lapkričio 14 d., šeštadienį, bus triukšmingai paminėtas klubo „Dr.Who“ rezidento DJ Driule XL gimtadienis.

REKLAMA
REKLAMA

„Aišku, apsidžiaugčiau, jei mano bičiuliai atžygiuotų su dovanomis, tačiau ir pats neketinu likti skolingas. Muziką savo gimtadieniui atrinksiu labai kruopščiai – tikiu, kad visi pajus šventės atmosferą. Jau seniai neįsivaizduoju, kur kitur, jei ne klube galėčiau pažymėti savo gimtadienį“, – kalbėjo Driule XL.

REKLAMA

Fiestai gresia ne tik klaipėdiečių, bet ir svečių iš kitų miestų šturmas. Paspausti ranką „Dr.Who“ rezidentui DJ Driulei XL 27-ojo gimtadienio proga pasiryžę jo bičiuliai iš Vilniaus ir Kauno.

Specialų pasveikinimo setą į klubą atveš Lietuvoje puikiai žinomas pozityvių house vibracijų propaguotojas DJ Andrius Rio. Ant „Dr.Who“ scenos buvęs „Pacha“ rezidentas užlips pirmą kartą.

2004-aisiais ir 2005-aisiais jis tapo šalies DJ čempionatų finalininku. Andrius Rio kartu su Bogdan Taran sumiksavo kompiliaciją „Glam Gallery”, kuri buvo išleista net 130 tūkstančių kopijų tiražu. Prestižine MTV statulėle įvertinta atlikėja Jurga Šeduikytė patikėjo didžėjui remiksuoti savo hitą „5th Season”. Andriui Rio teko dalytis grotuvais su Dimitri from Paris, „The Shapeshifters“, Sandy Rivera, DJ Tiesto ir kitais elektroninės šokių muzikos grandais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų