REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Metus trukęs Balsas.lt projektas „Veidų lenktynės“ baigiasi. Šio eksperimento metu buvo vertinamas  įžymybių gyvenimo temomis rašančių žurnalų turinys. Vyko savotiška lietuviškos žvaigždžių padangės stebėsena: fiksuotas jų matomumo augimas ir mažėjimas, bandyta analizuoti to priežastis.

Metus trukęs Balsas.lt projektas „Veidų lenktynės“ baigiasi. Šio eksperimento metu buvo vertinamas  įžymybių gyvenimo temomis rašančių žurnalų turinys. Vyko savotiška lietuviškos žvaigždžių padangės stebėsena: fiksuotas jų matomumo augimas ir mažėjimas, bandyta analizuoti to priežastis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apibendrinus metų (2008 spalio-2009 spalio) rezultatus buvo sudarytas galutinis ryškiausiai spindėjusių žvaigždžių dešimtukas.

REKLAMA

Kai kurios žvaigždutės, iš pradžių troškusios populiarumo ir visiems leidiniams noriai pateikinėjusios asmeninio gyvenimo detales, besibaigiant „Veidų lenktynių“ metams tapo santūresnės. Dar 2008-ųjų pabaigoje Nataliją Zvonkę buvo galima tituluoti labiausiai įgrisusia Lietuvos įžymybe. Tačiau besibaigiant 2009-iesiems, ypač po to, kai jos vyras Deivydas buvo apkaltintas išprievartavimu, grupės YVA dainininkė tapo kur kas atsargesnė. Varžybose dėl matomumo pirmiausia ją aplenkė stilistas Mantas Petruškevičius. Vėliau - grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė. Mantukas apie asmeninį gyvenimą niekuomet nebuvo linkęs daug kalbėti, tačiau aktyvus jo dalyvavimas prašmatniuose renginiuose ir stiliaus guru įvaizdis padėjo spindėti itin ryškiai.

REKLAMA
REKLAMA

Nijolės Pareigytės gyvenimas 2009 metais buvo itin spalvingas. Iš pradžių Neli dar reikėjo pačiai vilioti žurnalistus pasakojant atostogų įspūdžius, besidžiaugiant naujais pirkiniais, aptariant dietas, kurių ji tuo metu laikėsi. Vėliau skandalai prie jos ėmė lipte lipti: darbas bendrovėje „ICG kompiuteriai“, neaiškūs santykiai su jos vadovu Eugenijumi Ivanenko, Modesto Vaišnoro patyčios laidoje „Humoro klubas“, Ivanenko viešas pareiškimas, kad Neli laukėsi nuo jo kūdikio, bet pasidarė abortą, ir, beveik kaip pasakoje, laiminga pabaiga - suliepsnojusi abipusė meilė tarp jos ir krepšininko Artūro Jomanto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aistrų netrūko ir Godos Sabutytės gyvenime: draugystė su garsiuoju krepšininku Šarūnu Jasikevičiumi, išsiskyrimas, iš karto puolant į glėbį kitam krepšininkui - Rolandui Alijevui, ir žaibiškos vedybos.

Skyrybomis pažymėti ir Agnės Jagelavičiūtės bei Džordanos Butkutės metai. Stilingoji Agnė nutraukė santykius su režisieriumi Oskaru Koršunovu, o dainininkė Džordana paliko ilgametį draugą Sergejų Gorboną ir šiuo metu džiaugiasi atradusi laimę su taksistu Elegijumi.

Inga Valinskienė - fenomenas Lietuvos pramogų pasaulyje. Ilgą laiką labiausiai garsėjusi kaip dainininkė, 2008 metų pabaigoje Inga pateko į Seimą. O bandydama atitrūkti nuo pilkos tautos  išrinktųjų kasdienybės save atrado ir šokių aikštelėje.

REKLAMA

Rūta Ščiogolevaitė klausimų apie asmeninį gyvenimą nemėgsta. Tačiau ši dainininkė turi kažką, kas traukia žurnalistus. Ir kuo labiau ji nuo jų bėga, tuo įnirtingesnio puolimo sulaukia.

Astai Valentaitei 2009 metai prasidėjo neblogai - ji tapo pirmąja moterimi, papuošusia lietuviško „Playboy“ žurnalo viršelį. Tačiau netrukus blizgus gyvenimas ėmė griūti: pasklido kalbos apie jos vyro Laimučio finansines problemas, vėliau kaip žaibas trenkė žinia, kad nei pusmečio kartu neišgyvenusi pora skiriasi.

2009 metai itin sėkmingi buvo verslininkui Mundžiui.  Dalyvavimas projekte „Žvaigždžių duetai“ padėjo jam po daugiau nei dešimties metų pertraukos grįžti į pramogų pasaulį ir neblogai jame įsitvirtinti.

REKLAMA

Iš viso „Veidų lenktynėse“ ilgiau ar trumpiau šmėžavo 140 Lietuvos pramogų pasaulio atstovų.

O užbaigiant metus trukusį projektą galima reziumuoti:

Jeigu nesi landus stilistas, vienintelis užtikrintas kelias į populiarumo aukštumas - įspūdingas, aistrų kupinas asmeninis gyvenimas, karts nuo karto jo detales atskleidžiant žurnalistams.

Ne toks ir skurdus tas Lietuvos pramogų pasaulis. Bent jau kiekybiškai.



Nijolė Pareigytė ir jos kalytė Zara, LNK nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų