REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kristina Kazlauskaitė viena iš tų eterio žvaigždžių, kurias savo televizoriuose buvome įpratę matyti kone kiekvieną dieną. Aktorę ar jos sukurtus personažus regėjome ir didžiausiuose muzikiniuose projektuose, ir įsimintiniausiuose šventiniuose  renginiuose ir, žinoma, populiariausiose laidose.

REKLAMA
REKLAMA

Savą gyvenimo filosofiją  Kristinos Kazlauskaitės lūpomis ne vienerius metus dėstė benamė  Jadzė.  Senmergių teises gynė ir  Seimo narius auklėjo panelė mokytoja Leokadija. O  staiga praturtėjusių ir į aukštybes pasikėlusių provincijos damų išmintį žarstė Mažeikių Zita. Be šių buvo ir daugiau Kristinos Kazlauskaitės sukurtų moterų.  Personažų, kurie mums garantavo gerą juoko porciją, o talentingai aktorei -   nuolatinį darbą, gerą atlyginimą ir nerūpestingą gyvenimą.  

REKLAMA

Tačiau iš eterio ir iš viešumos jau senokai dingusi aktorė LNK laidai „Gyvenimas pagal moteris“ netikėtai prisipažins, jog dabar jos kasdienybė ir šlovingoji praeitis skiriasi kaip juoda ir balta. Kristinos Kazlauskaitės – moters, kuri buvo pripratusi dirbti ir užsidirbti – gyvenime – baisi krizė. Suskaičiuoti ne tik pinigai, malkos, bet ir benzino litrai...  

„Taip  jau yra: nemiegi, į lubas žiūri ir galvoji, ką dabar daryt? Na, jei mašiną atiduočiau, kaip aš iš čia į darbą važiuočiau?  Tada pradedi save kaltint: ko tau reikėjo iš to miesto išvažiuot, reikėjo ir gyventi ten mieste. Norėjai savo namo, tai va dabar turėk. Kam mašiną ėmei lizingu? Na, atimt mašiną gali. Na, atims. Turiu sodybą, bet ir jos negaliu parduoti – niekas nieko neperka“, - padėties, kurioje atsidūrė labai netikėtai, neslepia K. Kazlauskaitė.

Taigi, kas nutiko, kad populiarioji aktorė liko be darbų? Kodėl ji negaili kritikos dabartinei valdžiai? Ir ar yra populiariosios aktorės gyvenime vyras, kuris būtų vertas jos meilės?

„Gyvenimas pagal moteris“  – antradienį 20.30 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų