REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Badu marinamos Š. Korėjos diktatorius turi 6 privačius traukinius

Šiaurės Korėjos diktatorius Kim Jong-ilas, kuris yra pagrsėjęs savo baime skraidyti, turi 6 privačius liukso klasės traukinius ir 19 jo išskirtiniam naudojimui paruoštų traukinių stočių. Visu šiuo turtu despotas mėgaujasi nepaisydamas to, kad 9 mln. šalies gyventojų kenčia badą.

REKLAMA
REKLAMA

„The Telegraph“ skelbia, kad traukiniuose yra įrengti konferencijų kambariai, miegamieji ir naujausiomis technologijomis aprūpintos salės.

REKLAMA

Be to, visoje šalyje įrengtos 19 traukinių stočių, kuriomis išskirtinai naudojasi tik Kim Jong-ilas. Šiose stotyse jo laukia 90 specialiai jam paruoštų vagonų. Diktatorius traukiniais keliauja vykdamas lankyti armijos dalinių, gamyklų ar keliaudamas į užsienį.

Duomenis apie privačius diktatoriaus traukinius pavyko sužinoti išanalizavus JAV šinipinėjimo palydovų ir žvalgybiniu lėktuvu U-2 gautus duomenis. Be to, apie tai pasakojo ir iš Šiaurės Korėjos pabėgę asmenys.

Kiekvieną kartą į kelionę išsiruošiantį Kim Jong-ilą dar lydi du traukiniai, kurie yra skirti apsisaugojimui nuo galimų išpuolių. Vienas traukinys visada juda priekyje, o kitas iš paskos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų