REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į naujas patalpas miesto centre netrukus persikels Kauno jaunimo organizacijų sąjunga "Apskritasis stalas". Miesto tarybos sprendimu patalpos sąjungai perduotos 5 metams pagal panaudos sutartį.

REKLAMA
REKLAMA

Perduoti patalpas jaunimo organizacijai pasiūlė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, ne taip seniai pats buvęs aktyvus Jaunųjų konservatorių lygos narys. "Apskritasis stalas" praėjusiais metais buvo priverstas palikti Šv. Gertrūdos gatvėje turėtas patalpas.

REKLAMA

Sąjunga veikia nuo 1996 metų, ji vienija 36 jaunimo organizacijas. Pagrindiniai sąjungos veiklos tikslai ir uždaviniai - skatinti pozityvias jaunimo iniciatyvas, jaunimo savitarpio supratimą ir bendradarbiavimą, visuomenei ir valstybei naudingą jaunimo veiklą, inicijuoti bei skatinti aktyvų jaunimo dalyvavimą visuomeniniame pilietiniame gyvenime, atstovauti jaunimo interesams valstybės ir savivaldybių institucijose ir įstaigose, santykiuose su fiziniais ir juridiniais asmenimis.

"Džiaugiuosi, kad Kauno jaunimo nevyriausybines organizacijas vienijanti sąjunga pagaliau turės savo kampą ir galės pasistatyti savo apskritąjį stalą. Taip pat tikiuosi, jog sąjunga galės efektyviau organizuoti veiklą, telkti Kauno jaunimą ir imtis įvairių iniciatyvų, projektų įgyvendinimo, kurie bus naudingi visam miestui ir jo piliečiams", - sakė Kauno meras A. Kupčinskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų