REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors Lietuvos atstovėms dalyvaujant pasauliniuose grožio konkursuose sėkmė dažniausiai nesišypsodavo, kultinio TV3 serialo „Moterys meluoja geriau“ aktorei Godai Andriūnaitei patekus į seniausiai Lietuvoje gyvuojančios „Modilinos“ modelių agentūros akiratį, fortūna apipylė šypsenomis.

REKLAMA
REKLAMA

Po pirmųjų fotobandymų su garsia Latvijos mados fotografe Natalija Berezina, Goda buvo išsiųsta atstovauti Lietuvą jau 36 kartą rengiamame Tarptautiniame Grožio konkurse „Mis Globe International 2009“, kuris neseniai vyko Tiranoje (Albanija). Konkurso prekinio ženklo įkūrėjas – Charlie Chee , Marylin Monroe atradėjas ir pirmasis fotografas.

REKLAMA

Merginos iš 46 pasaulio šalių dvi savaites intensyviai ruošėsi konkursui, lankė įvairias vietas ir kaimynines Balkanų valstybes, joms buvo surengti oficialūs priėmimai Kosovo ir Albanijos miestų savivaldybėse.

Merginos apsilankė priėmime pas Albanijos Parlamento pirmininkę Jozephina Topalli. Goda buvo viena iš 3 merginų , kurios įteikė pirmininkei simbolinę dovaną – lietuviškais tautiniais rūbais aprengtą lėlytę. Pirmininkė asmeniškai Godai palinkėjo didžiulės sėkmės jos tolimesnėje karjeroje ir konkurse.

REKLAMA
REKLAMA

Ruošdamasi talentų šou, Goda apsilankė Kauno esančiuose vaikų namuose ir su vaikais nupiešė piešinį – didžiulę akį iš vaikų delniukų antspaudų, kurią šou metu, padovanojo Anai Shee (Charlie Shee našlei). Toks elgesys konkurso žiūri komisijai padarė didžiulį įspūdį ir pirmoji Godos Nominacija 3 vieta šioje rungtyje.

Finalinio renginio metu, kuris buvo transliuojamas praktiškai visose dalyvaujančių merginų atstovaujamose šalyse, nepakartojama Godos charizma ir grožis neliko neįvertinti ir pirmasis lietuvės patekimas į finalinį gražiausių merginų dešimtuką privertė tarptautinę žiūri komisiją, kurios sudėtyje dalyvavo ir „Modilinos“ modelių agentūros savininkė Jolanta Sadauskiene pažvelgti dar atidžiau į šią merginą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paskutinio defile metu, kai Goda išėjo vilkėdama elegantišką, dizainerio Egidijaus Rainio kurta suknele, abejonių neliko – ji buvo nominuota Mis Elegancijos titului.

Konkursui įspūdingas sukneles Godai kūrė puiki Lietuvos dizainerių komanda – Audronė Bunikienė, E. Rainys, Julija Žilėnienė. Konkurse Goda nesijautė vieniša, jos morališkai palaikyti atskrido ir tėtis Remigijus, agentūros direktorė J. Sadauskiene ir kiti.



Goda Andriūnaitė



Repeticija



Priėmimas pas parlamento pirmininkę:  Goda ir Ana Chee



Prieš šou



Sėkmės palinkėjimas



Žiuri

„Modilinos“ agentūros fotografijos

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų