REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

R. Kurtinaitis: „Išėjo taip, kaip išėjo“

Po vakar LKL čempionate per vargus iškovotos pergalės namuose 74:67 prieš Prienų „Rūdupio“ krepšininkus Vilniaus „Lietuvos ryto“ treneris Rimas Kurtinaitis ne priekaištavo, o gyrė savo auklėtinius.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, strategas atskleidė, kad yra labai susirūpinęs dėl to, jog net keturi jo žaidėjai (Bojanas Popovičius, Milko Bjelica, Justas Sinicas ir Lukas Brazdauskis) serga, o šią savaitę lyg tyčia laukia „mūsų sezono finalas“ –itin svarbios  Eurolygos rungtynės su Belgrado „Partizanu.“

REKLAMA

– Treneri, galutinis rezultatas yra geras. Ar tenkino vaizdas aikštelėje?

– Rezultatas tenkina. Geresnio žaidimo nesitikėjau, kadangi grafikas yra taip išdėstytas. „Rūdupis“ nėra iškovojęs daug pergalių, tačiau šiandien kovojo puikiai, skyrėsi žaidimo greitis bei fizinė jėga, kadangi šią savaitę mes žaidėme jau trečias rungtynes, įskaitant Eurolygą.

Po varginančios kelionės į Atėnus ir atgal susirgo penki žaidėjai, tad pagrindinis krūvis susidėjo septyniems žaidėjams, bet rezultatu esu patenkintas. Aišku, žaidimo kokybė nebuvo gera – per daug klaidų. Dabar yra toks momentas, kai priekaištų žaidėjams neturiu, nes žinau vyrų charakterį, jie dirbo iš peties, bet išėjo taip, kaip išėjo.

REKLAMA
REKLAMA

– Tie keturi sergantys žaidėjai labai komplikuoja pasirengimą būsimoms Eurolygos rungtynėms. Kada tikitės juos pamatyti treniruojantis?

– Labai tikiuosi antradienį, bet tai yra komandos gydytojo kompetencija. Tai yra negerai, kadangi jie jau 3-4 dienas nesitreniruoja su komanda, geria vaistus ir, mano manymu, jų fizinė būklė nebus pati geriausia. Taip pat tai trukdo treniruotis penkiese prieš penkis, kadangi turim tik aštuonis žaidėjus.

Tačiau žaisti reikia, rungtynių niekas mums nenukelinės. Mūsų komandos problemos yra mūsų – Eurolyga turi savo taisykles. Rungtynės su Belgrado „Partizan“ yra mūsų sezono finalas, nes būtent nuo šių rungtynių priklausys, ar mes pateksime į Eurolygos TOP–16.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų