REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

"Olialia pupyčių" trijulės Oksanos Pikul (25), Skaistės Steikūnaitės (26) ir Marinos Daščenkos (21) plastinės krūtų operacijos pramogų pasaulyje sukėlė ažiotažą.

REKLAMA
REKLAMA

Visi įmanomi žiniasklaidos kanalai informuoja apie "pupyčių" savijautą prieš operaciją ir po jos, o net didžiausi skeptikai nori išvysti naująsias jų krūtines. Deja, plastikos chirurgų darbo rezultatų teks palaukti mažiausiai kelias savaites, kol bus nuimti tvarsčiai. Oksaną ir Skaistę pakalbinome praėjus keturioms dienoms po operacijos.

REKLAMA

- Kodėl ryžotės plastinei krūtų operacijai?

Oksana: Motyvas buvo aiškus - panaikinti kompleksą. Nors iš šalies mano krūtinė atrodė gražiai, bet paslaptį žinojau tik aš. Į liemenėlę tekdavo prikišti pagalvėlių ir nesakysiu kokių dar dalykėlių. (Šypsosi.) Tačiau optinė apgaulė ir lieka apgaulė. Mama man vieną kartą pasakė: "Tavo krūtinė tuščia, todėl būtų gerai ją užpildyti. Patikėk, dėl to jausiesi laimingesnė". Nors sakoma, kad ne už krūtinę mylima, bet aš seniai svajojau apie pilnesnes krūtis. Dabar galėsiu nedėvėti liemenėlės, rinktis maudymosi kostiumėlius be pakietinimų. Galų gale išsipildys mano svajonė įsigyti sportinio apatinio trikotažo, kuris aptempia krūtinę, o jei ji mažytė - atrodo truputį juokingai.

REKLAMA
REKLAMA

Skaistė: Krūtinės dydis niekada netenkino, o gimus dukrytei nebepatiko ir forma. Po operacijos tikiuosi turėti pilnesnę, gražesnės formos krūtinę.

Oksana: Daugelis klysta manydami, kad susiruošėme pralenkti Pamelą Anderson. Mums negražu, kai iš pradžių įeina krūtinė, o paskui moteris. Taigi chirurgų prašėme gražesnės, bet ne gerokai didesnės krūtinės. Mes natūralistės.



- Kodėl sutikote rengti viešą krūtų didinimo kampaniją?

Oksana: Operaciją visos trys slaptai planavome kokius dvejus metus. Pradėjusios ja domėtis susidūrėme su daugybe mitų, todėl pasiryžusios operuotis nusprendėme parodyti žmonėms realybę. Žinoma, be kraujo, skalpelių ir kitų neestetiškų vaizdų. Galų gale ši informacija naudinga moterims, kurios dar tik svarsto apie plastinę operaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skaistė: Nors nemažai žmonių piktinasi tokiu viešumu, paslapčia išsižioję seka visas operacijos naujienas, nes tai įdomu.

Oksana: O kam slėpti, kad pasididinai krūtinę, ir meluoti, kad ji pakito, nes valgei daug tešlos?


Skaistė Steikūnaitė

Oksana Pikul

Marina Daščenka. Vyginto Skaraičio nuotraukos.

- Po operacijos praėjo keturios dienos. Kaip jaučiatės?



Skaistė:
Be artimųjų pagalbos nieko negaliu veikti. Nei nusiprausti, nei rankų pakelti. Beprotiškai skauda išoperuotą vietą. Be nuskausminamųjų negaliu net užmigti. Esu pripratusi miegoti ant pilvo arba ant šono, o dabar tenka gulėti tik ant nugaros.



Oksana:
Supratau, kad nuo krūtinės raumens priklauso net dantų valymasis arba rašymas. Šią savaitę gyvenimas prarado kokybę, nes negaliu nudirbti elementarių buities darbų. Dabar tikrai supratau posakį, kad grožis reikalauja aukų.



- Ar skaudant nešmėžtelėjo mintis: "Ir kam man to reikėjo"?

REKLAMA

Oksana: Kai pirmą dieną po operacijos nubudau iš skausmo, pagalvojau: "Kam?" Kita vertus, žinojau, kam ryžtuosi ir kad skausmas truks neilgai, o rezultatas džiugins ir suteiks gyvenimui kitokią kokybę.

Skaistė: Skausmas su kiekviena diena mažėja. Dabar jau ir prie vairo sėdu, nors chirurgai neleido mažiausiai savaitę. (Šypsosi.)

- Ką patartumėte moterims, kurios svarsto, ar darytis tokią operaciją?

Oksana: Gerai apsvarstyti, nes operacija yra rimtas dalykas. Patarčiau ir patikimą chirurgą išsirinkti.



- Ar jūsų aplinkoje buvo žmonių, kurie bandė atkalbėti nuo operacijos?

REKLAMA

Oksana: Buvo tokių, kurie nesuprato, kam man to reikia. Kiti siūlė palaukti, kol pagimdysiu vaiką. Tačiau lemiamas patarimas buvo artimiausio žmogaus - mamos.

Skaistė: Mano aplinkoje nebuvo skeptiškai nusiteikusių.

- Ar nemanote, kad po tokio viešumo vyrai nebežiūrės jums į akis, o tik į krūtinę?

Oksana: Esu pripratusi prie viešumo. Nebeįdomu, ką pasakys ar kur pažiūrės man neartimi žmonės. Mano kūnas - mano reikalas.

- Nori pasakyti, kad tavęs neerzina didesnis dėmesys nuėjus nusipirkti pieno?


Oksana: Niekada nesidairau ir net nepastebiu, spokso į mane kas nors ar ne. Neįdomu. Stebėtoja esu tik scenoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Ką darysite su senomis liemenėlėmis? Gal surenkite aukcioną?

Oksana: Oi ne, tai labai intymu. O šiaip tai bus gaila atsisveikinti su kai kuriomis, nes prisirišau. Tačiau labai laukiu tos dienos, kai bus nuimti tvarsčiai ir visos trys šturmuosime apatinio trikotažo parduotuves.

Skaistė: Aš labiau laukiu, kai galėsiu pasipuošti suknele su didele iškirpte priekyje ir nugaroje.



- Ar nejaučiate atsakomybės prieš nepilnametes, kurioms žinomos moterys daro įtaką. Kas, jei šioms Kalėdoms dovanų jos prašys plastinės krūtų operacijos?

REKLAMA

Skaistė: Atsakomybę turi prisiimti tėvai. Manau, viskas priklauso nuo auklėjimo. Visų pirma tėvai nuo mažų dienų turi kartoti mergaitei, kad ji graži ir nuostabi. Tada paauglystėje nebus kompleksų ir nereikės jų gydyti skalpeliu.

Oksana: Darytis plastinę operaciją ar ne, turi nuspręsti suaugęs žmogus. Paauglėms mergaitėms siūlau gerai pagalvoti ir nedaryti kvailysčių. Moters kūnas bręsta iki 25 metų. Pavyzdžiui, mano kūno formos keitėsi ne kartą.



- Gal planuojate dar kokią nors plastinę operaciją?

Skaistė: Kol kas tikrai ne.

- O kai kūnas pradės senti?


Oksana: Jeigu reikės - būtinai. O kodėl ne, jei yra tokia galimybė?

REKLAMA

Skaistė: Kodėl atsisakyti galimybės ilgiau jaustis jaunai?



- Kur tada plastinių operacijų riba?

Oksana: Sudėtinga ją nubrėžti. Visi žinome pavyzdžių, kai ta riba peržengta. Kita vertus, tai kiekvieno asmeninis reikalas. Jeigu žmogus tik po 25 operacijos pasijus gerai. Tegul.



- Jeigu jūsų mylimieji vieną dieną nuspręstų pasididinti penį. Ką jūs į tai?

Oksana: (Juokiasi.) Jei jis dėl to jaustųsi geriau - neprieštaraučiau. Net neabejoju, kad yra vyrų, kurie kompleksuoja dėl vyriško pasididžiavimo ilgio.

Skaistė: Aš taip pat nedrausčiau.

Oksana: Bet jei mano draugas užsimanytų riebalų nusiurbimo operacijos, pasiūlyčiau mažiau valgyti. (Juokiasi.)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- O jūs rūpinatės mityba?



Skaistė:
Kiekviena moteris privalo žiūrėti, ką valgo. Negalima vidury nakties prisikirsti cepelinų.



Oksana:
Mes su Skaiste linkusios pilnėti, todėl privalome prisilaikyti.

Skaistė: Vyrams paprasčiau, jiems pilvukas netrukdo.

- Patinka pilvoti vyrai?

Skaistė: Kodėl ne? Man nepatinka vyrai saldainiukai. Dauguma jų - gėjai. Nepatinka ir raumeningi, nes atrodo kaip robotai.

- Ar jūsų aplinkoje yra moterų jau pasidariusių plastines krūtų operacijas?

Oksana: Sakyčiau, kad dauguma.



- Oksana, šiuo metu Tarptautinėje verslo mokykloje, kurioje studijuoji, vyksta atsiskaitymai. Ar lieka laiko mokslams?

Oksana: Sudėtinga situacija, kartais tenka paaukoti mokslus.

Laima KARALIŪTĖ

Parengta pagal dienraščio "Respublika" priedą "Laisvalaikis"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų