REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Geros nuotaikos niekada nestokojantis populiarusis dainininkas Radži nusprendė rasti visiems tinkantį  laimės receptą. 

REKLAMA
REKLAMA

O kadangi daugiausiai liūdnų žmonių - viešajame transporte, kartu su „Asistentais“ įsiveržė į troleibusą, privertė jį pakeisti maršrutą ir nuvažiavo geros nuotaikos skleisti.  

REKLAMA

Prie šaunios kompanijos nuo pat pradžių  prisijungė ansamblio „Sale Roma“ šokėjos, kurios stotelėse  visiems norintiems iš delno pranašavo krizės pabaigą ir daugybę gerų ir gražių dalykų.  Asistentės Reditos išpuoštas troleibusas traukė žmonių dėmesį ir daugelis veržėsi juo pavažiuoti nors kelias stoteles. Juo labiau, kad troleibuse kiekvienas buvo vaišinamas asistento Edmundo greitai ruošiamais užkandžiais, o asistentas Rimas nuoširdžiai linksmino ir rinko geros nuotaikos receptus.  Bekeliaudamas per Vilnių Radži netikėtai sutiko ir daug jam pažįstamų, populiarių žmonių: linksmą dainą dainavo netikėtai iš Kauno atvykusios „Blogos Mergaitės“ , Agnė Petravičienė, Žilvinas Šilgalis, Žilvinas Grigaitis, Lidija Rasutis.

REKLAMA
REKLAMA

Besišypsantys, laimingi žmonės aplinkui – regis misija įvykdyta, tačiau net  ir geri dalykai ima ir baigiasi -  ir kartais labai netikėtai. Linksmąjį troleibusą sustabdė apsauga...

Ar pavyko troleibuso grobėjams išsisukti ir kokie gi tie geros laimės receptai sužinosite šeštadienį  17 val. per LNK. Laidos vedėjai  - Redita Dominaitytė, Rimas Valeikis ir Edmundas Končius.

LNK nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų