REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau ateinantį antradienį, lapkričio 10 d. „Woo“ startuoja kitokių vakarėlių serija „Blue Velvet“.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo ateinančios savaitės keisčiausią savaitės dieną „Woo“ laukiami žmonės, nerandantys vietos po saule ar diskotekos šviesomis kitomis savaitės dienomis.

REKLAMA

Nepripažinti dar neišrastų menų talentai, žanrų kaubojai, berniukai su aukštakulniais ir mergaitės su kaklaraiščiais, pasiklydusieji įvaizdžiuose ir išraiškose bei visi naktiniai frykai, kurių nė karto nesi sutikęs dieną – nuo šiol antradieniais „Woo“ rinksis jie ir visi kiti, nebijantys savo veido.

Pagal vieną magnetiškiausių David‘o Lynch‘o filmą „Blue Velvet“ pavadintiems vakarams „Woo“ diriguos vis dar jauni, bet jau smarkiai patyrę vakarėlių žonglieriai Aout6 ir Pikselis. Idėjinio vakaro autoriai skelbia, jog antradieniais „Woo“ skambės žanruose nerakinama muzika – stilius visuomet priklausys nuo ypatingojo vakaro svečio.

REKLAMA
REKLAMA

Šiedu neramios sielos jaunuoliai pasidalinti muzika ir idėjomis antradieniais už „Woo“ DJ pulto kvies įdomiausius veikėjus. Pirmąjį „Blue Velvet“ vakarą, lapkričio 10 d. kartu su Aout6 ir Pikseliu grojaraštį, surašytą tiesiai ant suknelių modelių eskizų pristatys mados studijos “Raquel Balant” kūrybinės sielos Arvydas ir Neringa. Lapkričio 17-ąją mėgstama muzika ir aktoriniu didžėjaus meistriškumu dalinsis aktorius ir režisierius Kiril Glušajev. Lapkričio 24 d. “Blue Velvet” vakarą papuošti ruošiasi tiek pat modelis, kiek fotografas, jaunoji Vilniaus ir jau Londono diskotekų puošmena DJ Dietrich, dieną ir internete sutinkamas Justino Vilučio vardu. O pirmąjį gruodžio antradienį „Woo“ sublizgės nepakartojamasis Mindaugas Fėja, kuris aukštakulnių neišduoda net vasaros festivalių purvo voniose.

Primename, kad nuo ateinančios savaitės antradienis oficialiai pervadinamas keistadieniu. „Blue Velvet“ antradieninių vakarėlių serijoje „Woo“ bus visko – įdomiausių grojaraščių, kino peržiūrų, idėjų audrų. Tačiau svarbiausia įsiminti tai, kad jei iki šiol jauteisi neturys savo vietos, tu ją jau turi – tavo vakaras yra antradieninis „Blue Velvet“ klube „Woo“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų