REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš ketvirtadienį, 19 val. 45 min.,  Kaune vyksiančią Eurolygos trečiojo turo dvikovą tarp „Žalgirio“ ir „Regal Barcelona“ ekipų vienas Lietuvos vicečempionų klubo lyderių Martynas Pocius jaučiasi ramus.

REKLAMA
REKLAMA

– Kaip pasiruošę žaisti prieš „Regal Barcelona“ klubą?

– Gerai. Ruošiamės eilinėms sunkioms rungtynėms. Žinome, kad „Regal Barcelona“ – stipri komanda, tačiau nereikia nieko bijoti. Reikia tiesiog ruoštis ir žaisti savo žaidimą. Žinome, kad rungtynės bus sunkios, žinome, kad sirgaliai turėtų gerai palaikyti. Tiesiog reikia žaisti ir viskas.

REKLAMA

– Nebus Navarro, nebus Basiles. Dėl to sunkiau ar lengviau?

– Nei lengviau, nei sunkiau. Mes nesiruošėme, kad kažkurie žaidėjai nežais. „Regal Barcelona“ turi labai daug aukšto lygio žaidėjų ir tie žmonės, kurie žais, žinos, jog reikia užpildyti spragas. Todėl mums lengviau tikrai nebus. Tačiau mes ruošiamės žaisti prieš Barselonos komandą, o ne prieš individualius žaidėjus.

– Kaip reikės žaisti prieš šią komandą?

– Reikia žaisti visas keturiasdešimt minučių be jokių atsipalaidavimų. Galime rungtyniauti su visomis komandomis, jei žaidžiame savo gerą krepšinį. Tokių atsipalaidavimų, kaip antrojo rungtynių Sienoje kėlinio pabaigoje, būti negali. Jei sugebėsime tai įvykdyti, viskas turėtų būti normaliai.

Eimantas Skersis

M. Pociaus interviu VIDEO:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų