REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tomas Sinickis dalino patarimus valdžiai

Valdžios vyrams prakalbus, kad Lietuva jau pasiekė dugną, “Auksinė blykstė” nutarė  švęsti. Šį penktadienį laidoje – tikra puota, su dainomis, tortais, putojančiais gėrimais, linkėjimais ir puikiais pašnekovais.

REKLAMA
REKLAMA

Tomas Sinickis, žinomas kaip grupės „Gravel“ lyderis, nors ir susikeikęs studijoje, pasirodė visai kitame amplua. Kostiumuotas jaunuolis įrodė, kad yra tikras ekonomistas, puikiai suvokiantis dabartinę situaciją šalyje ir galintis dalyti patarimus valdžiai. Šį kartą jai atstovavo taip pat iki tol dainininkės ir aktorės duoną krimtusi Donalda Meiželytė.

REKLAMA

“Auksinės blykstės” studijoje užvirė tokia karšta diskusija, kad laidos vedėjai pasitraukė į šoną ir paliko Seimo narę su tarptautinės kompanijos konsultantu vienus “konstruktyviam dialogui”. Kad aistros aprimtų, šiai porelei buvo pasiūlytas susitaikymo kūrinėlis. Tomas grojo gitara, o Donalda pagal Vydo surašytą tekstą traukė “čestuškę” kaip senais laikais. Buvusi “Dviračio žinių” herojė “Auksinėje blykstėje” sulaukė ir baisiosios Išpažinčių dėžės. Seimo narė niekaip negalėjo, o gal nenorėjo, prisiminti istorijos, kodėl bėgo nuo policininkų lyg įgelta. Tačiau jau šį penktadienį, švenčiant dugną, ne tik šita, bet ir kitos garsių žmonių istorijos iškils į paviršių.

Smagi dugnynų puota –  šį  penktadienį 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų