REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švęsdamas gimtadienį klubas „Pacha“ pats dalins dovanas

Gimtadienius reikia švęsti įspūdingai. Klubas „Pacha“ šios taisyklės nelaužys ir lapkričiui pasiūlys lankytojams daug staigmenų.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šį penktadienį, lapkričio 6 d. atkeliauja autentiškas „Pure Pacha“ vakaras, kuriame lubas kilnos ką tik kartu su Mark Knight ir „Underworld“ pasaulinį hitą iškepęs - D Ramirez, o su juo prie pulto stos Virus J ir Santi Touch.

REKLAMA

Lapkričio 13 dieną scenoje pasirodys „Tabami Goes Michael Jackson“ premjera, sugrįš „Renaissance“ vakarėliai su breaks muzikos stiliaus legendomis „Hybrid“. O  paskutinį mėnesio savaitgalį „Pacha“ ištikimiausiems lankytojams įteiks dovaną – surengs gyvą Gus Gus pasirodymą.

D Ramirez


Jau eilę metų savo muzika pasaulį stebinantis D Ramirez sugrįžta į Vilnių su didele jėga. Ką tik radijo stotis apskriejo jo naujausias darbas „Downpipe“.  Žurnalas „iDJ“  2006 metais D Ramirez pripažino geriausiu didžėjumi, o  2007 metais žurnalo „DJ MAGAZINE“ buvo apdovanotas kaip geriausias prodiuseris. Su išskirtiniu electro-house skambesiu D Ramirez jau spėjo tapti tikra šio stiliaus ikona. Tokiais kūriniais, kaip „Columbian Soul“, „Pleasure Me“, „La Discoteq“ bei remiksais, tokiais kaip Bodyrox „Yeah Yeah“, pavergė daugelio klubų lankytojų širdis visame pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA

Po ilgų ieškojimų, bei persikelimo į naują studiją D Ramirez pradėjo naują kūrybos etapą, atradęs naujų garsų - melodijos ir efektų sintezės. Pastarąją galima patirti klausant praėjusiais metais išleisto dvigubo D. Ramirez albumo „Azuli“ įrašų kompanijoje. „Headliners“ atspindi naktinio klubo rezidento ir tikro profesionalo braižą. Nuo lengvų deep house melodijų viskas po truputi ima aštrėti ir stiprėti, kol galų gale girdime tikrą techno ir tech house sprogimą. D Ramirez šiuo albumu pribloškė visus ir dar karteli įrodė savo išskirtinį talentą tiek stovėdamas prie didžėjaus pulto, tiek ir dirbdamas studijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tolesni ieškojimai D Ramirez atvedė prie savo įrašų kompanojos „Slave“ įkūrimo bei tokių kūrinių kaip „Reminder Of Jasper“, „Shield“, „Road to Excess“. Tai tikras techno ir nepakartojamų efektingų mašinų garsų mišinys, kuriuo šiuo metu žavisi viso pasaulio didžėjai bei klubų lankytojai. Svečiui vakarėlio metu techno mašinų skambesį suvaldyti padės klubo rezidentas Virus J neseniai išleidęs savo debiutinį albumą „Addictive“ bei jo kolega Santi Touch.

Visi norintys įsigyti išankstinius bilietus į D Ramirez pasirodymą liks maloniai nustebinti. Pirmasis 100 bilietų visose „Tiketos“ kasose žymiai pigiau!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų