REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pagimdžiusi du vaikus buvusi salonų liūtė Nicole Richie pasikeitė: tapo švelnesnė, moteriškesnė.

REKLAMA
REKLAMA

Fotosesijose žurnalams „Who“ ir „People“ ji pozuoja su savo gyvenimo draugu Joelu Maddenu ir jųdviejų vaikučiais - dukrele Harlow (sausio mėnesį bus dveji) ir sūneliu Sparrow, kuriam tuo metu buvo pusantro mėnesio.

REKLAMA

Interviu leidiniui „People“ pora pasakojo, kaip praėjo abu nėštumai, kaip jie išrinko vardą sūneliui ir kuo skiriasi berniuko ir mergaitės auklėjimas.

Nicole:

Antro vaikelio mes neplanavome - tai nutiko savaime.

Mano pirmas nėštumas praėjo labai lengvai. Antras buvo sudėtingesnis, ypač pirmieji trys mėnesiai - aš labai pavargdavau. Ir jeigu pirmo vaiko gimimas pakeitė visą mano pasaulį, dabar viskas buvo kitaip - vis dėlto mes jau žinome, ką reiškia būti tėvais.

REKLAMA
REKLAMA

Aš vesdavausi Harlow į visas apžiūras pas gydytojus, kad ji suprastų, kas vyksta. Taip džiaugiuosi, kad iš pradžių pagimdžiau mergaitę - ji tokia moteriška. Kiekvieną rytą nori bučiuoti savo broliuką.

Kai rinkome sūnui vardą, „Sparrow“ buvo vienas iš tų, kurie man patiko labiausiai. Jis puikiai dera su Harlow ir yra susijęs su istorija apie Kapitoną Jacką Sparrow.

Joelis:


Šis vardas man primena vieną Johnny Casho dainą - „A Boy Called Sue“. Norėjau sūnui duoti vardą, kuris jį motyvuotų - dabar jis turės ko siekti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nicole daugiausia laiko praleidžia su sūnumi, o aš - su dukra. Aš sakau jai: „Rytoj tėtė ir Harlow eis į pasimatymą. Kur tu norėtum keliauti?“. Kartais mes einame į zoologijos sodą, kartais - pasižiūrėti arkliukų. Dar ji labai mėgsta sėdėti ant savo kėdutės „Coffee Bean“ ir plepėti.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų