REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šiaulių“ klube – vos septyni sveiki žaidėjai

„Šiaulių“ komandoje liko vos septyni nesergantys ar traumų nepatyrę krepšininkai. Tiek jų tikriausiai žais ir per antradienio rungtynes su „Alytaus“ ekipa.

REKLAMA
REKLAMA

Po mačo Vilniuje su „Lietuvos ryto“ komanda prie kojos raumens traumą besigydančio Dariaus Pakamanio ir karščiuojančio Mindaugo Kuzminsko prisijungė dar du žaidėjai – traumas patyrė Deivydas Gailius ir Mindaugas Žukauskas.

REKLAMA

D. Gailiui per susidūrimą su varžovais buvo sulaužyta nosis, o M. Žukauskui smarkiai sutrenktas šonas.

 „Likimas atsiuntė mums sunkų išbandymą. Tai tarsi patikrinimas, kiek mes esame stiprūs dvasia“, – apie komandą užklupusias negandas kalbėjo treneris Antanas Sireika.

Komandos gydytojas Edvardas Liukus neslėpė, kad viltys išvysti kurį nors iš susižeidusių krepšininkų per rungtynes su „Alytaus“ ekipa – menkos: „Šansas – labai minimalus“.

REKLAMA
REKLAMA

M. Kuzminskas daugiau kaip prieš savaitę ėmė karščiuoti, jam buvo diagnozuotas peršalimas, angina. Praėjus kelioms dienoms, medikai konstatavo, jog išsivystė komplikakcija – plaučių uždegimas.

Prieš kelias dienas su klubu rankomis sukirtęs D. Pakamanis iki pat šiol negali žaisti dėl skaudančio patempto raumens. „Skausmas per savaitę turėtų išnykti“, – sakė gydytojas E. Liutkus.

Per mačą Vilniuje dukart smūgį nosį patyrusiam D. Gailiui medikai nustatė nosies kaulo lūžį. Uostamiesčio klinikoje puolėjui buvo į vietą atstatytas nosies kaulas. Traumuotas krepšininkas važiuos į Kauną užsisakyti nosį dengiančios apsauginės kaukės. Komandos gydytojas vylėsi, kad po savaitės, atslūgus skausmui, krepšininkas jau galės treniruotis.

Pagrindiniam „Šiaulių“ gynybos ramsčiui M. Žukauskui medikai diagnozavo tarpšonkaulinio raumens traumą – krepšininkas susižeidė per susidūrimą su varžovu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų