REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ingai Valinskienei šokių numerius kuria vyras

Praėjusio šeštadienio „Šok su manimi“ dalyviai tapo įvairių puikiai visiems pažįstamų filmų herojais.

REKLAMA
REKLAMA

Susumavus žiūrovų simpatijas ir griežtosios komisijos vertinimus, pirmoje vietoje ir vėl atsidūrė spalvingas Gyčio Ivanausko ir Justinos Žemaitytės duetas. Jų įspūdingas šokis buvo kurtas pagal „Karibų piratų“ istoriją. Antroji vieta atiteko kaip visada į pirmųjų vietų gretas patenkantiems favoritams – Šorenai ir Deividui Meškauskui. Kvapą gniaužiantį pasirodymą ir puikią choreografiją jie pasirinko pagal „Paskutinio samurajaus“ siužetą. Na, o trečiąją vietą tradiciškai užėmė Ingos Valinskienės ir Andriaus Butkaus pora. Matyt, kultinio siaubo filmo „Baubas“ inscenizacija tiek žiūrovus, tiek laidos vedėją Vytautą Šapranauską sukrėtė iki širdies gelmių – jis visą vakarą Ingos šokių partnerį vadino Audriumi. Gerai, kad ne Arūnu, nes būtent buvęs Seimo pirmininkas žmonos pasirodymui parinko šį filmą, muziką, rūpinosi pristatomuoju filmuotu vaizdu bei tekstu.

REKLAMA

„Labai malonu, kad savo talentą, kurio jis šiuo metu negali išnaudoti Seime, aukoja mūsų projektui. Atrodo, jam tai pačiam labai patinka, nes šio šeštadienio pasirodymo temą vienai iš favoritų porai ir vėl parinko Arūnas Valinskas. Labai tikėtina, kad jų lauks tokia pati sėkmė, kaip ir praėjusį šeštadienį“, – sako TV3 projekto „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Trys paskutines vietas šį kartą dalijasi Šreką ir Fioną vaidinę  Vidas Blekaitis ir Živilė Vasiliauskaitė, „Kapų  plėšikės Laros Kroft“ nuotykius patyrę Liudas Mikalauskas ir Gintarė Slausgalvienė bei „Nuodėmių miesto“ siužetą pasirinkę, į projektą sugrįžę, Aistė Paškevičiūtė ir Artur Bajor.

REKLAMA
REKLAMA

Na, o šį  šeštadienį 19.00 val. TV3 laidos „Šok su manimi“ dalyvių  lauks nauja užduotis, o gerbėjų – ypatingas reginys. Šokėjams teks savo pasirodymu interpretuoti pasirinktą epochą. Kuris laikmetis projekto dalyviams priimtinesnis, kokius šokius jie pritaikys pasirinktam stiliui, ar jie įtiks išrankiam Jurijui Smoriginui, sužinosite jau šį savaitgalį per tiesioginę transliaciją.



Inga Valinskienė ir Andrius Butkus, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų