REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aštuntasis „Gravity“ gimtadienis su „Fischerspooner“!

„Fischerspooner“ prodiusuoja Kylie Minogue, David Bowie, „The Killers“, skamba seriale „Grožio peilis“, o debiutinis albumas „#1” akimirksniu tampa pasauliniu hitu.

REKLAMA
REKLAMA

Maža to, jie yra  vieno garsiausių visų laikų electro stiliaus kūrinių, dešimtis kartų perleisto ir remiksuoto „Emerge“ autoriai. Aišku, negalima pamiršti ir jų  „Never Win“, „The 15th“, „Just Let Go" ir kitų.

REKLAMA

Į šimtus rinkinių patekusius electroclash madų diktatorius iš Niujorko myli ir rimti menininkai, ir pop muzikos žvaigždės, pvz. Kanye West. Viena garsiausių JAV šokių muzikos grupių drąsiai gali didžiuotis dešimt metų besitęsiančia sėkminga karjera, kuri seniausiai pateko į elektroninės muzikos istoriją. Visai neseniai „Fischerspooner“ išleido savo trečiąjį albumą „Entertainment“ ir atvyksta į Europą.

Jau gruodžio 11 d. aštuntąjį savo gimtadienį švęsiantis klubas „Gravity“ savo gerbėjams dovanoja, turbūt, pačią didžiausią dovaną nuo pat 2001-ųjų. Ketverius metus įkalbinėtas „Fischerspooner“ dueto vokalistas, kažkada su pačia Kylie Minogue pirštas Casey Spooner pirmą kartą atvyks į Vilnių.

REKLAMA
REKLAMA

„Fischerspooner“ koncertuoja ir plokšteles sukioja tik daugiatūkstantiniuose renginiuose, tačiau, kaip niekada prabangaus, „Gravity“ gimtadienio metu pop žvaigždė Casey Spooner gros vos šešiems šimtams žmonių.

Fischerspooner TOP 3:

Fischerspooner Naujausi:

Fischerspooner Desertas:

Pirmieji bilietai tik 20 Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų