REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Vidmanto Babrausko staipsnis „Ministro viražai“. Valdančioji Permainų koalicija atitinka savo pavadinimą, nes lengvai keičia nuomonę ir prioritetus. Susisiekimo ministras liberalas Eligijus Masiulis – ne išimtis. Jo talentui išversti kailį gali daug kas pavydėti – įdomu, kas jį tampo už virvutės?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ sužinosite kas atsitinka, kai rinkėjai balsuoja už malkas. Šalčininių rajono gyventojai jau 15 metų iš eilės į valdžią rinko Lietuvos lenkų rinkimo akcijos atstovus, tačiau situacija rajone tik blogėja.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Alvydo Dargio straipsnis „Slaptai sudegintos imperijos paslaptys (II)“. „Balsas.lt savaitė“ atskleidžia, kaip A. Lukašenkos valdomoje Baltarusijoje susidorojama su pasmerktaisiais.

Rubrikoje „Aplink pasaulį“ – strapsnis „Branduolinės lenktynės tęsiasi“. Į branduolinių valstybių klubą artimiausiu metu gali įstoti dar kelios naujokės. Sakitykite ir sužinokite, kas jos.

REKLAMA
REKLAMA

„Pinigų skonis“ pristato žurnalistės Rūtos Grigolytės straipsnį „Ekonomiką išgelbės moterys“. Kokie yra dailiosios lyties privalumai, pasireiškiantys sunkmečiu?

„Spindintis gyvenimas“ atskleidžia Algarvės žavesį. Į garsiausią Portugalijos kurortinį regioną Algarvę kasmet atvyksta pailsėti ar papramogauti daugiau turistų nei Lietuvoje gyvena žmonių – apie 5 milijonus. Apie galimybes gerai praleisti atostogas sužinosite perskaitę straipsnį. Žurnalisto Lauryno Dapšio straipsnis „Britų menininko kelionė laike“ – interviu su garsiu anglų menininku Davidu Ellisu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ žurnalisto Gedimino Inčiūros straipsnis „NBA jau kaitina kraują“. Praėjusią savaitę pakilo 64 – ojo Šiaurės Amerikos nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) sezono uždanga. Jame prie viso būrio pirmo ryškumo žvaigždžių – ir du Lietuvos atstovai. Taip pat „Sirgalių tribūnos“ atskleis turtingiausių pasaulio sportininkų penketuką. Kas jie, tie laimės vaikiai?

„Sveikatos“ rubrika pataria, kaip išvengti sėdimą darbą lydinčių ligų. Taip pat sužinokite, kodėl gurmanai nestorėja ir kodėl kaljanas yra kenksmingesnis už cigaretes.

REKLAMA

„Ateities pranašai“ atskleidžia Vokietijos mokslininkų tyrimo rezultatus. Kas nulėmė žmogaus smegenų didėjimą? Taip pat šioje rubrikoje nagrinėjamos gręsiančios pasaulinės  naftos krizės priežastys.

Klube „Balsas.lt“ – prestižinių bliuzo apdovanojimų savininkė M.Ball. Apie charizmatiškosios amerikiečių muzikantės Marcios Ball triumfo žygį per pasaulio scenas ir pasirodymą mūsų krašte skaitykite rubrikoje „Laisvalaikis“.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų