REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos dviratininkė Modesta Vžesniauskaitė kitais metais atstovaus JAV komandai „Colavita“. Tai bus septintoji 26 metų lietuvės komanda per visą karjerą.

REKLAMA
REKLAMA

M. Vžesniauskaitė šiemet atstovavo Šveicarijos komandai „Bigla“, kuri po šio sezono, pasitraukus pagrindiniam rėmėjui, iširo.

REKLAMA

„Noriu naujų emocijų. Amerikoje esu daug kartų lenktyniavusi. Ten puikūs žiūrovai ir gera varžybų organizacija. Be to, turėsiu puikią progą išmokti anglų kalbą. Tikiuosi, kad už Atlanto man labai patiks“, – sakė M. Vžesniauskaitė.

Iš Penevėžio kilusi Lietuvos rinktinės narė teigė, kad ji svarstė trijų JAV komandų pasiūlymus. „Pasirinkau „Colavita“, nes jos vadovai su manimi sieja daugiausiai vilčių. Jie labai džiaugiasi, kad komandoje turės dviratininkę iš Europos“, – sakė M. Vžesniauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA

2008 metų Lietuvos čempionė prisipažino, kad šiemet vos neatsisveikino su dviračių sportu:

„Šio sezono pradžia buvo labai gera, tačiau vėliau komandoje atsirado daug problemų. Vidiniai nesutarimai labai paveikė mane. Galvojau net atsisveikinti su sportu. Tačiau didžiulė meilė dviračių sportui sulaikė nuo tokio žingsnio“, – pasakojo Modesta.

Pekino olimpinių žaidynių dalyvė tikisi, kad už Atlanto jai pavyks atsigauti.

„Bus sunku, bet esu nusiteikusi ryžtingai“, – teigė Modesta, kuri yra nusiteikusi patekti į 2012 metų Londono olimpines žaidynes.

M. Vžesniauskaitė į JAV išvyks kitų metų vasario mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų