REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors daug kas sako, kad Helovinas ne lietuviška šventė, Lietuvoje gyvenančios raganos mano kitaip.

REKLAMA
REKLAMA

O šventė visada susijusi su rūpesčiais ir daugybe darbų, todėl gerai žinoma būrėja Vaiva pasikvietė „Asistentus“ į pagalbą.  Akimirksniu pavertusi  juos zombiais pasiuntė ieškoti raganų vakarėliui reikalingų atributų:  kraujo – patiekalams, voratinklių puošmenoms ir dar daugybės dalykų burtams ir magijai.

REKLAMA

Tačiau net ir zombiais paversti asistentai negebėjo atsispirti žmogiškam norui praskleisti ateities šydą ir sužinoti, kas laukia mūsų visų ateityje.

Būrėja Vaiva negalėjo atsakyti puikiai pasidarbavusiems asistentams ir mielai dėliojo kortas bei pranašavo, pranašavo, pranašavo.

O kai visai sutemo, į būrėjos namus pradėjo rinktis  vyriausios Lietuvos raganos Vilijos vadovaujamos raganos.  Rinkosi  su dovanomis – stebuklingais antpilais ir musmirių pyragėliais.  Ir kiekviena su savo pranašyste bei burtais: laidos žiūrovai sužinos, ką šią magišką naktį reikėtų padaryti ir kokius žodžius ištarti, kad išsipildytų didžiausi troškimai.

Bet ir tai dar ne viskas. Kaip gaminami raganiški patiekalai? Kas gi vijosi paklaikusį Rimą Valeikį  gūdžiame miške? O svarbiausia: ar bus pasaulio pabaiga 2012 metais?

„Asistentai“ - šeštadienį 17 val. per LNK. Laidos vedėjai: Redita Dominaitytė, Rimas Valeikis, Edmundas Končius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų