REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

44 metų legendinis Lietuvos krepšininkas ir dabartinis Kauno „Žalgirio“ prezidentas Arvydas Sabonis įsitikinęs, kad žalgiriečiams šį sezoną dar reikia pastiprinimo.

REKLAMA
REKLAMA

Duodamas interviu dienraščiui „Respublika“ A. Sabonis atskleidė, kad jam ypač daug klaustukų kelia dabartiniai „Žalgirio“ vidurio puolėjai:

REKLAMA

„Silpna vidurio puolėjo pozicija. Laukta buvo daugiau. Nežinau, kodėl jie neatsigauna, kodėl žaidžia nestabiliai. Manau, reikėtų ieškoti pastiprinimo.“

Tačiau 1988 metų Seulo olimpinių žaidynių čempionas džiaugiasi, kad šiemet „Žalgiris“ leidžia pasireikšti jauniems žaidėjams, kurie ateityje gali tapti labai rimtais kauniečių ginklais.

Kalbėdamas apie šį sezoną „Žalgiriui“ keliamus tikslus A. Sabonis „Respublikai“ teigė, kad Eurolygoje pirmiems būti bus sunku, o štai Lietuvoje – šansai nemaži:

„Lietuvoje visuomet taip buvo – tai prarandi, tai atsiimi (titulą – aut. pastaba), nieko naujo, o Eurolygoje negalime visiems visko pralaimėti, Eurolygos vadovai juk irgi stebi. Reikia būti bent apie vidurį. Tiesiog norisi, kad komanda demonstruotų gerą žaidimą.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų