REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Angelina Jolie ir Bradas Pittas gina moteris

Neseniai garsioji Holivudo porelė Angelina Jolie ir Bradas Pittas paliko savo būrį vaikų namuose ir apsilankė vakarėlyje, skirtame knygos "Dangus per pusę: nuo pažeminimo iki savirealizacijos" ((Half The Sky: Turning Oppression Into Opportunity For Women Worldwide) prezentacijoje, vykusioje dizaino centre "Pacific".

REKLAMA
REKLAMA

Palikdama renginį Angelina spaudė knygą prie krūtinės taip atsargiai, lyg tai būtų jos kūdikis. Susirinkusiems spaudos atstovams aktorė pasakė:

REKLAMA

"Moterys nuolat patiria priespaudą, prievartą, pažeminimą ir susitapatina su aukos vaidmeniu. "Dangus per pusę" parodo, kad grubią jėgą visada galima įveikti fantastiška drąsa. Ši knyga skaitytojoms padovanos visiškai naują suvokimą, ką reiškia būti moterimi. O skaitytojus vyrus kūrinys gali nustebinti ir netgi sugluminti. Bet kokiu atveju, jums tikrai nekils noras vos įpusėjus skaityti mesti šią knygą į šalį".

Pabendravusi su spauda ir pažįstamais, pavarčiusi knygą, pora sėdo į savo sportinį automobilį "Chevrolet Camaro" ir nuskubėjo pas vaikus.

Daugiau nuotraukų iš renginio rasite čia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų