REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Spalio 31 d. vyresniųjų klasių moksleiviai ir pirmojo kurso studentai Kauno miesto savivaldybės didžiojoje posėdžių salėje dalyvaus projekte „Pilietiškumo mokykla“.

REKLAMA
REKLAMA

Šio projekto metu jauni žmonės vienai dienai taps savo miestų tarybų nariais, spres aktualius miestui klausimus ir per praktika susipažins su vietos savivaldos veikimo principais ir darbo organizavimo metodais.  Darbo savivaldybės taryboje patirtimi su jaunimu dalinsis tarybos narys Gediminas Žukauskas. Renginio dalyvius sveikins Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

REKLAMA

Projekto metu jo dalyviai skirtinguose komitetuose nagrinės iš anksto pasiūlytus klausimus ir pateiks juos rezoliucijoje. Po renginio „Pilietiškumo mokyklos" tarybos nutarimai bus susisteminti bei pateikti  įteikti tikrajam miesto merui A. Kupčinskui.

Po oficialiosios dalies moksleiviai bus pakviesti į vakarinę dalį, kurioje galės bendrauti bei aptarti projektą neformalioje aplinkoje.

Projekte dalyvaus Kauno technologijos ir Vytauto Didžiojo universitetų studentai, Jono ir Petro Vileišių vidurinė mokyklos, Jėzuitų gimnazijos ir kitų Kauno mokyklų moksleiviai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų