REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs ministras pirmininkas, Krikščionių konservatorių socialinės sąjungos lyderis Gedminas Vagnorius teigia, kad premjerui Andriui Kubiliui trūksta politinio stuburo, ir net „darbiečių“ „stogas“ nepadės jam išsilaikyti poste.

REKLAMA
REKLAMA

G. Vagnorius tvirtina, kad nors konservatorius A. Kubilius garsėja aštria antirusiška retorika, „tai netrukdė jam pritarti Strateginių objektų perleidimui Rusijai (Kauno elektrinė, Dujotiekių vamzdynas), elektros jungčių su vakarais vilkinimui“. G. Vagnorius ministrą pirmininką kaltina dėl dabartinės mūsų energetikos priklausomybės nuo Rusijos energetinės sistemos, kuri „per tarpininkus gali vienašališkai įtakoti energetinių išteklių kainų lygį mūsų gyventojams išteklius“.

Jis abejoja, ar „darbiečių“ pagalbos rankos siekimas padės A. Kubiliui išlaikyti savo pozicijas dabartiniame Lietuvos Vyriausybės egzistavimo etape. „Viena yra aišku - tai neprofesionalus ir desperatiškas Vyriausybės vadovo žingsnis siekiant išgelbėti save, bet ne Lietuvą, jos ekonomiką ir žmones. Tai dar vienas žingsnis atiduodant mus visus Rusijos dispozicijai, - teigia G. Vagnorius. Gaila, kad mano bendradarbiavimo su „vienalietuvininkais“ A.Kubilius bijo labiau nei kaltinimų Kremliaus įtaka“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų