REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos muzikos ir šou verslo atstovai jau visiškai nesidrovėdami varsto plastikos chirurgų klinikų duris, garsiai kalba apie krūtų didinimo operacijas, riebalų nusiurbimus ir dar bala žino ką, nes noras visuomenės akyse atrodyti tobulai yra didesnis už bet kokias moralines normas.

REKLAMA
REKLAMA

„Šoumenai“ leidžia sau be jokių tabu televizijos eteryje laidyti juokelius apie „antrus galus“, o ištikimi bulvaro mylėtojai tik ir laukia naujų pikantiškų žinių apie tai, kas su kuo vakar miegojo, kokius apatinius dėvėjo ar kokias operacijas iškentė, kokių vis dar trokšta ir laukia. Tačiau ar iš tiesų jau taip įdomu, kurios scenos dainininkės krūtinė padidėjo nuo B iki C dydžio ar kiek centimetrų prie vyriško pasididžiavimo galėjo pridėti chirurgo skalpelis vienam ar kitam žinomam tautiečiui.

REKLAMA

Bijojo reakcijos


Bene pirmoji apie plastinių operacijų skonį prabilo žinomas modelis, buvusi televizijos laidų vedėja, šiuo metu Amerikoje įsikūrusi Giedrė Rusytė. Dar būdama septyniolikos metų mergina dėl profesijos ir galimų perspektyvų ryžosi gultis ant operacinio stalo. „Daugelį vyrų žavi moteriškesnės formos“, – apie priežastį, privertusią dailintis kūno linijas, prasitarė G.Rusytė. Giedrė taip pat tvirtino, jog maža krūtinė trukdė jos modelio karjerai. „Kai pasidariau operaciją, niekam nesakiau. Bijojau draugų ir giminių reakcijos. Tačiau jei reikės, pasidarysiu ir dar vieną operaciją. Anksčiau per daug reaguodavau, kas ką pasakys ar ką pamanys kaimynai. Kiek galima? Jei jausiu poreikį, darysiu viską, ką tik panorėsiu. Nenoriu būti visuomenės rėmuose įsprausta moteris. Jei norėsiu, išsioperuosiu visus kompleksus“, – tuomet manekenė tikino įveikusi baimę, jog dėl krūtų operacijos aplinkiniai ją pasmerks.

REKLAMA
REKLAMA

Vardan darbo?


Į chirurgų rankas atsidavė ir buvusi televizijos laidų vedėja, dabar laidos „Rožių kerai“ dalyvė Agnė Jagelavičiūtė. Charizmatiškoji moteris apie pilvo riebalų nusiurbimo operaciją, įspūdžius ir skausmus po jos viešai prabilo vieno iš populiariausių šalies leidinio puslapiuose. Pasigirdo kalbos, kad mergina savo kūną atidavė į specialistų rankas tik tam, kad vėl gautų darbą televizijoje. Deja, televizorių ekranuose Agnės taip ir neišvydome, o ji tvirtina, jog operacijos reikėjo tam, kad dingtų ilgus metus kamavę kompleksai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bičiulio atviravimai


Pučiantys mados vėjai, o gal paprasčiausias noras dar gražiau atrodyti paskatino ir populiarios merginų grupės „69 danguje” narę Nijolę Pareigytę lįsti po chirurgo skalpeliu. Mergina, prispausta žurnalistų prie sienos, viešai prakalbo apie ilgai lauktą plastinę operaciją ir staiga padidėjusią krūtinę. „Esu liberalių pažiūrų ir manau: jei medicinos technologijos leidžia pašalinti trūkumus, kurie net gali įvaryti kompleksų, kodėl to nepadarius. Jei dėl negražios nosies negali fotografuotis bet kokiu kampu, pasidaryk operaciją“, – rėžė atlikėja.

REKLAMA

Prabilti apie Nijolės būseną po krūtų didinimo operacijos televizijos eteryje sau leido ir vakarėlių liūtu tituluojamas verslininkas Marius Gelažnikas. Laidos „Rožių kerai“ filmavime susitikę bičiuliai – Marius ir Nijolė viešai dalijosi praeities prisiminimais. „Aš turėjau jai užsegti batus, nes jos papai buvo subintuoti“, – laidoje kvatojosi prieš porą metų nutikusią situaciją prisiminęs vyras. M.Gelažnikas prasitarė, jog tąsyk N.Pareigytę turėjo pasiimti iš Kauno ligoninės ir parvežti į Vilnių. Tiesa, vyras drįso prisipažinti, jog jei jis nebūtų žinojęs fakto apie Nijolės plastinę operaciją, atlikėja jam būtų daug patrauklesnė.



Norėjo būti gražesnė

REKLAMA

Padidėjusios dainininkės kūno formos nepraslydo ir pro projekto „Šok su manimi“ komisijos nario, tiesmukumu garsėjančio Jurijaus Smorigino akis. Baletmeisterio išsakyta nuomonė apie tai, jog „sunki viršutinė dalis“ truputėlį trukdo Nijolei Pareigytei šokti sportinius šokius, sukėlė tikrą ažiotažą tiesioginio eterio metu.

Kolegės pavydžiu pasekė ir kita tos pačios grupės narė Ingrida Martinkėnaitė, taip pat žurnalistams prisipažinusi apie padidėjusią krūtinę. „Jeigu man to reikia, norisi, jeigu pasidariusi operaciją jausiuosi komfortiškiau, patogiau, kodėl turėčiau save stabdyti? Kodėl dažausi? O kam tvarkausi plaukus, nagus? Turbūt todėl, kad noriu būti šiek tiek gražesnė. Kaip žmogus nori atrodyti, taip ir atrodo“, – savo nuomonę išdėstė Ingrida.



Neaiškūs tikslai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių koketiškai apie plastines operacijas klegėjusios šviesiaplaukės grupės „Olialia pupytės“ narės, nežinia kieno, reklamos ar populiarumo vardan, irgi ryžosi tobulintis savo formas. Be jokių užuolankų merginos pasakoja apie jų laukiančias operacijas, numatytas datas ir tvirtina jau skaičiuojančios dienas iki didžiųjų įvykių. „Gal kai kam ir atrodo keista, kad mes apie tokią operaciją prakalbome viešai. Tačiau plastines operacijas laikome visiškai normaliu dalyku ir neketiname žmonėms sekti pasakų apie tai, kad valgėme labai daug tešlos ir dėl to užsiauginome tobulas krūtines“, – sakė grupės lyderė Oksana Pikul.

REKLAMA

Iki operacijos likus vos savaitei, merginos sako, kad jaudulys joms nesvetimas. Tačiau „Olialia pupytes“ operuosiantys chirurgai Dainius Balčiūnas ir Renaldas Vaičiūnas tikina, kad nedidelis nerimas prieš operaciją – normalu. „Svarbiausia mums visoms, kad sulaukiame daug palaikymo iš artimųjų ir žinome, kad viskas bus gerai. Juk kreipėmės į tikrus savo srities profesionalus“, – tikino Skaistė Steikūnaitė.

Vienintelė Marina Daščenka pries operaciją jaučiasi ramiai. „Kartą jau didinausi krūtinę, todėl žinau, kad tokia operacija nėra baisi. Ypač saugiai jaučiuosi dėl to, kad pasitikiu mus operuosiančiais chirurgais“, – sakė atlikėja, kurią dar vienai operacijai paskatino ir nepasitenkinimas pirmosios operacijos rezultatais. „Šiuo metu mano krūtinėje – vandenilio tirpalo implantai, tačiau nesu jais patenkinta, nerekomenduočiau kitoms moterims tokių ir noriu implantus pasikeisti į silikoninius. Be to, šiek tiek didesnius – man visuomet buvo gražu didelė krūtinė“, – atviravo Marina.



Reda OSTEIKAITĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų