REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Lino Kleizos bendraklubis: „Kalėjimas mane pakeitė“

Denverio „Nuggets“ gynėjas J. R. Smitas šį sezoną prižadėjo būti labiau subrendęs, po to kai 24-ias dienas praleido kalėjime.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš suprantu, kai aš padarau kažką blogo, tai daro įtaką ne tik man vienam. Tai paliečia mano šeimą, draugus, komandą, kitus žaidėjus bei  trenerį“, – teigė J. R. Smithas.

REKLAMA

2007 metais žaidėjas sukėlė avariją, kurioje nuo patirtų sužalojimų ligoninėje mirė 21 metų jo draugas Andre Bellas. Ant pačio žaidėjo kūno taip pat liko ryškūs avarijos randai.

„Mes su juo turėjome daug labai nuodugnių pokalbių. Jis turi gyvenimo galimybę pasitaisyti, tačiau viskas priklausys tik nuo jo paties“, – sakė komandos draugas Chauncey Billupsas.

„Aš sakiau, kad mano visi vaikiški poelgiai liko praeityje. Dabar reikia įrodyti tai ne kalbomis, o darbais“, – pridūrė J. R. Smithas.

Praėjusiame NBA reguliariajam sezone 23 metų 198 cm ūgio atakuojantis gynėjas sužaidė 81 rungtynes, per kurias aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 28 minutes, pelnydavo po 15,2 taško, atkovodavo po 3,7 bei perimdavo po 1 kamuolį ir atlikdavo po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų