REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Tarantino“ Heloviną pasitiks kapinėse

Dar viena originali idėja spalio 31-osios naktį, Heloviną kviečia sutikti neįprastoje aplinkoje. Nutrūktgalvio „Tarantino“ pilyje, gūdžiausią metų naktį duris atveria didžiausios Vilniuje gyvūnėlių kapinės.

REKLAMA
REKLAMA

Čia visi mieli gyvūnėliai, kuriais Jūs tapsite 31-osios naktį sužinos kas išties yra didysis Helovinas ir pajus besiartinančios mirties dvelksmą. Finalas, koks jis tik būtų yra neišvengiamas.

REKLAMA

Palikite moliūgus – būsite pavaišinti kai kuo skanesniu. Šventinę nuodingą vakarienę ruoš Vaiper, PMP ROCKERS ir Mowf. Šį heloviną būsite supažindinti su šiurpiausia visų laikų muzika. O aplinka į kurią pateksite „Tarantino“ pilies slapčiausiuose požemiuose privers pakeisti savo nuostatas apie tai, kas yra baisu.

Visada norėjote virsti gyvūnu? Miela maža balta katyte ar žiežirbas leidžiančią Vilniaus stogų ir skverų bastūne? Šis Helovinas – Jūsų šansas tapti tuo, kuo norite, o gal, kuo esate... Išreikškite save helovino atributika.

 „Tarantino“ pilies voratinkliai miestą apraizgys spalio 31-osios naktį. Didžiausios Vilniuje gyvūnėlių kapinės – Jūsų paslaugoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų