REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ruošdamasis šį savaitgalį įvyksiančiam „Halloween goes Red Hot Chili Peppers” koncertų maratonui praėjusią savaitę Justas surengė „apšilimą“ Vilniaus klube „Havana Social Club“.

REKLAMA
REKLAMA

Įspūdingą pasirodymą stebėjo per 1000 žmonių. Garsiausių kūrinių metu „Red Hot Chili Peppers“ vokalistą įkūnijantis Justas pats net nedainavo, o tik padėjo juos dainuoti įsijautusiai publikai. Pasibaigus koncertui daugelis žiūrovų dar ilgai dainavo projekto atliktus rokerių iš Kalifornijos kūrinius.

REKLAMA

Atlikėjai buvo nustebinti tokio karšto žiūrovų sutikimo bei tokio susidomėjimo šiuo projektu ir teigia, kad tai tik maža dalis to, kas bus per tikruosius „Halloween goes Red Hot Chili Peppers” koncertus. Pasirodymų trijuose didžiausiuose Lietuvos miestuose metu žadamas įspūdingas šou su specialiai Helovinui iš grimo sukurtomis kaukėmis bei įspūdingomis šukuosenomis ir, žinoma, su daug kokybiško gyvo garso.

Vienas projekto dalyvių, būgnais grojantis Vytis Vainilaitis, su išgąsčiu šukuosenų meistrės klausė, kaip jo plaukai atrodys po būsimų trijų koncertų. Nes jau po debiutinio pasirodymo jis 2 valandas plovėsi galvą, kol sugrąžino savo plaukams įprastą vaizdą. Stilistė, deja, muzikanto nenuramino, teigdama, kad tai buvo tik maža dalis viso to, kas „Halloween goes Red Hot Chili Peppers” muzikantų laukia per artėjančius koncertus.

REKLAMA
REKLAMA

Gitara grojantis Viktoras Jonušis grimerei išsidavė, kad per artėjančius koncertus norėtų dėvėti kaukę iš Holivudinio filmo „Klyksmas“. Tačiau „make-up“ specialistė pasakė: „Tau tikrai nereikės jos dėvėti, nes aš visas „Halloween goes Red Hot Chili Peppers” atlikėjų  kaukes nupiešiu“, o be to dar pridūrė, kad per artėjančius koncertus bus daug kraują imituojančių dažų.

Projekto dalyviai po 1,5 valandos trukmės koncerto dar bene tiek pat laiko praleidžia valydamiesi iš grimo sukurtas kaukes, „skalbdami“ laku, dažais bei kitomis priemonėmis supurkštus plaukus. Tad Justas ragina visus visus žiūrovus, ateisiančius į koncertus, solidarizuotis ir taip pat nuoširdžiai pasiruošti Helovino šventimui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepamirškite, kad „Halloween goes Red Hot Chili Peppers” koncertai vyks jau šį ketvirtadienį Kaune, klube „Combo“, penktadienį – Klaipėdoje, klube „Kiwi“, o finalinis koncertas šeštadienį nugriaudės Vilniaus koncertų salėje „New York“. 

Koncerto akimirkos Tomo Adomavičiaus nuotraukose:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų