REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdoje viešėjęs Ministrų Kabinetas atvežė gerų naujienų daugkartiniams Europos ir pasaulio čempionams „Žuvėdros“ šokėjams – Vyriausybė šiai komandai skirs 70 tūkstančių litų.

REKLAMA
REKLAMA

„Žuvėdros“ šokėjai planetos čempionatui, kuris vyks gruodžio 5 dieną Vokietijoje, galės ruoštis per daug nesukdami galvos dėl pinigų stygiaus, rašo „Vakarų ekspresas“.

REKLAMA

„Finansai bus panaudoti keturiasdešimčiai žmonių transportui, nakvynei, maisto papildams, makiažui, maistpinigiams ir kitiems su pasiruošimu susijusiems reikalams, – teigė Romualdas Idzelevičius. – Šie pinigai bus skirti per Sporto departamentą. Jau iš anksto man buvo liepta sudaryti sąmatą.“

Pasak „Žuvėdros“ vadovo, prie treniruočių sąlygų gerinimo žada prisidėti Klaipėdos universitetas ir uostamiesčio valdžia.

REKLAMA
REKLAMA

„Universiteto rektorius Vladas Žulkus manęs klausė, kiek reikėtų lėšų drabužinių ir dušų renovacijai, tačiau negalėjau atsakyti, nesu kompetentingas kalbėti tokiais klausimais – nesu statybininkas, – sakė R. Idzelevičius. – Po kelių dienų buvo atsiųsta speciali darbo grupė, kuri išmatavo bei apžiūrėjo rūbines, dušus, tikiuosi, greitai prasidės renovacijos darbai“, – neslėpė vilčių šokių specialistas.

Tiesa, kol kas „Žuvėdros“ treniruočių stovykla Klaipėdos universiteto Menų fakultete toli gražu nespindi: drabužinėse linoleumas apiplyšęs, vietomis žėri cementas, nuo sienų apibyrėjęs tinkas, tualetai ir dušinės – apgailėtinos.

Dėl pinigų stygiaus į pasirodymus „Žuvėdra“, priešingai nei daugelis konkurentų, visuomet vyksta ne lėktuvu, o tik autobusu. Viešbučių kambariuose stengiasi apsistoti po tris ar net keturis šokėjus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų