REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aštrios kritikos sulaukusi Zvonkė neslėpė pasipiktinimo

LNK „Muzikos akademijoje“  su Ariele dainavusi ir blogiausiai įvertinta Natalija Zvonkė ; nesupranta, kodėl scenos grandai nusiteikę prieš ją.

REKLAMA
REKLAMA

Visi šou dalyviai pajuto, ką reiškia dainuoti duetu – su jais dainavo šalies pop žvaigždės. Pasidomėjome, kaip scenos profesionalai vertina pasirodymus ir ko pataria išmokti jauniesiems dainininkams.

REKLAMA

Natalija Zvonkė dainavo su savo vaikystės drauge Ariele. Iš komisijos narių Kastyčio Kerbedžio ir Rositos Čivilytės sulaukė aštrios kritikos – K. Kerbedis duetui parašė penketą, R. Čivilytei nepatiko poros atliekama daina.

„Nežinau, kodėl scenos grandai nusiteikę prieš mane. Po transliacijos kalbėjau su draugais, jie buvo šokiruoti – juk mums su Ariele puikiai pavyko sudainuoti! Viskas derėjo, buvo gražu“, - sako Zvonkė.

REKLAMA
REKLAMA

Paklausta, ko Arielei scenoje dar reikėtų  išmokti, Natalija pataria: „Jai reiktų dar šiek tiek padirbėti su sceniniu judesiu. Ir labiau atsipalaiduoti, kai dainuoja, stengtis nepasimesti provokuojamai. Tai, žinoma, nėra lengva, ateina su patirtimi“.

Vilius Tarasovas dainavo su šou lydere ir komisijos numylėtine Egle. „Nors mums ir nebuvo laiko ilgai repetuoti, Eglę vertinu gerai. Ji, mano akimis, viena šauniausių dalyvių. Svarbiausia jai dabar – labai daug dirbti, nes vien talento ateityje neužteks. Per repeticijas daug bendravome – pamačiau, kad ji nesupranta muzikinių terminų – nežino, kas yra tercija, antrasis vokalas duete ir panašiai. Bet, tikiu, ji to išmoks!“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Violeta Tarasovienė dainavo su šou lydere Rūtele, kuri bijojo, kad tik Violeta ant jos nesupyktų už klaidas. „Ne, ne, jokių klaidelių nebuvo. Rūta puikiai susitvarkė su savo užduotimi ir įsijautė į mano dainą. Scenoje jaučiasi drąsiai. Pamokymų jai neturiu. Viskas su patirtimi ateina. Beje, sužinojau, kad padainuoti su manimi buvo jos vaikystės svajonė. Džiugu, kad ji išsipildė „Muzikos akademijoje“. Sutarėme, kad bendrausime ateityje“.

Deivis dainavo su Nerijumi. „Kaip pirmam kartui, pasirodėme visai neblogai. Manau, daina buvo kiek per sudėtinga Nerijui, per greito tempo. Patariu jam ateityje labiau šlifuoti kūrinį, patobulinti intonaciją ir išmokti judėti scenoje“.

REKLAMA

Vaida Genytė dainavo operos solistu Atu. „Per repeticijas daug kalbėjomės, daug ko jam patariau: svarbiausia, kad išmoktų geriau „vesti dainą“, į ją įsigyventi. Akademinių patarimų jam daugiau nereikia – jis jų pakankamai gavo studijuodamas muziką. Mielai su juo sudainuočiau dar kartelį“.

Simona Čėsnaitė dainavo su merginų itin pamiltu Kafka. „Mūsų duetas derėjo – papildėme vienas kitą. Svarbiausia, kad dainuodami abu pajutome kaifą. Nebuvo susikaustymo. Ką jam patarčiau? Man sunku patarti, nes ir pačiai nemažai dar ko reikia išmokti. Tačiau perduosiu jam ir kitiems Rositos Čivilytės patarimą: „Pajuskite malonumą, nebūkite tokie susikaupę ir susirūpinę, kad tik viskas gerai pavyktų“.

Ruslanas Kirilkinas dainavo su Roku, tačiau šis žiūrovų buvo išbalsuotas iš šou. „Rokas – labai drovus. Scenoje reikėtų pralaužti ledus ir negalvoti, ką pagalvos tavo mergina ar močiutė. Net Kristina Navickaitė Tina su įspūdingu biustu nepadėjo jam atsipalaiduoti. Tad ateityje jam ir patariu: nusimesk drovumo kaukę“, - sako Ruslanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų