REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tokių įmonių, kaip  „Doleta“, „Traidenis“, „LS grupė“, „Jūrės medis“, „Omniteksas“, „Baltic Cranes Industry“, „Eurospektras“ atstovai išvyksta į Pavolgės regioną (Tatarstaną ir Čiuvašiją), kur  susitiks su Rusijos verslininkais ir valdžios atstovais.

REKLAMA
REKLAMA

„Tatarstano Respublika – vienas iš labiausiai ekonomiškai išsivysčiusių, o Čiuvašijos – vienas iš pagrindinių Rusijos Federacijos regionų, kuriame dominuoja kalnakasyba, gamyba bei energijos gavyba bei paskirstymas.

REKLAMA

Verslininkai ne tik susipažins su sparčiai augančia rinka, bendraus su seniai Rusijos rinkoje dirbančiais verslininkais, bet ir sužinos apie valstybės paramą plečiant eksportą į Rusiją“, – pasakoja Lietuvos ekonominės plėtros agentūros (LEPA) generalinis direktorius Mantas Nocius.

Verslininkai dalyvaus „Lietuva – Tatarstanas“ verslo forume, kontaktų mugėje Čeboksaruose, misijos pabaigoje lankysis bendrame Maskvos ir Sankt-Peterburgo Lietuvos verslo klubų forume.

Verslo misiją organizuoja LEPA drauge su LR ambasada Rusijoje ir komercijos atašė, delegacijai vadovaus LR ambasadorius Rusijos Federacijoje Antanas Vinkus, kartu į misiją vyks ir komercijos atašė Vitalijus Baranauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų