REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio vakarą duetą su Ruslanu Kirilkinu atlikęs LNK „Muzikos akademijos“ dalyvis Rokas Laureckis atsisveikino su šou – žiūrovai jį išmetė.

REKLAMA
REKLAMA

Šįkart dėl išlikimo kovojo Rokas, Kafka ir Onsa – jie praėjusį šeštadienį neišdrįso sėsti ant karštųjų kėdžių ir Ingos Jankauskaitės buvo išvadinti bailiais. Tad komisijos pirmininkas Mindaugas Stasiulis nutarė vaikinus paspirginti ir nubausti, pasiųsdamas visus tris kovon. Onsa, be kita ko, dar ir iš kolegų buvo surinkęs daugiausiai neigiamų vertinimų.

REKLAMA

Tačiau jis išliko, surinkęs 2007 žiūrovų balsus. Kovą laimėjo Kafka – už  jį balsuota 3146 kartus. Iškritęs Rokas tesurinko 1538 balsus.

Su „Muzikos akademijos“ studentais šįkart dainavo šalies popscenos žvaigždės. Štai, Arielė užtraukė dainą su Natalija Zvonke. Duetas itin nepatiko komisijos nariui dainininkui Kastyčiui Kerbedžiui, kuris porai parašė penketą. „Baikit, Kastyti. Juk jei šalia Natalija, nieko netrūksta... Nebent skandalo!“, - Zvonkę bandė apginti M. Stasiulis. Zvonkus, šou stebėjęs užkulisiuose, tik suprunkštė į kumštį.

REKLAMA
REKLAMA

K. Kerbedžiui labiausiai patiko Eglės ir Viliaus Tarasovo duetas. „Eglut, tu esi auksinis LNK atradimas, jei būtų mano valia, aš tave padaryčiau žvaigžde užsienyje“, - kalbėjo „Pienių vyno“ atlikėjas.

Su Tarasovo žmona Violeta dainavo Rūtelė, o su viena „Muzikos akademijos“ vedėjų Simona Čėsnaite – Kafka. Su Deiviu į sceną stojo Nerijus, o Rokui talkino Ruslanas Kirilkinas ir... įspūdingų apvalumų turėtoja, seksuali šokėja Kristina Navickaitė Tina. Ji raitėsi kaip pantera aplink šiuos du vyrus. Tačiau net tai nepadėjo Rokui išlikti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Radijo stoties „Lietus“ klausytojams praėjusią savaitę labiausiai patiko Eglės daina „Sugrįžk pas mane“. Antroje vietoje – Roko „Tu ne viena“, trečioje – naujasis Kafkos hitas „Neįtikėtina“.

Neįtikėtinas vakaras tapo ir šou naujokei Justei. Ji į šou papuolė laimėjusi daugiau nei 2000 kandidatų į „Muzikos akademiją“ atranką.

Tikri talentai ir gyva muzika –  kiekvieną šeštadienį, 19 val., per LNK.



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų