REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjęs sezonas Naujojo Orleano „Hornets“ komandai buvo ne toks sėkmingas, kokio tikėjosi klubo savininkas George‘as Shinnas. Nors naujoji Dariaus Songailos ekipa pateko į atkrintamąsias varžybas, savo pasirodymą jose „Hornets“ baigė jau pirmajame etape, kai turėjo pripažinti Denverio „Nuggets“ pranašumą.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto Naujasis Orleanas naująjį sezoną pasitinka su milžiniškomis ambicijomis. Pasak G.Shinno, „Hornets“ galvoja apie NBA čempionų žiedus.

REKLAMA

„Stengsimės užmiršti praėjusį sezoną, kuris mums buvo nesėkmingas. Taip, patekome į atkrintamąsias, o kai kurie tokį pasirodymą įvertino gerai, tačiau aš buvau nusivylęs. Šiemet kartelę keliame labai aukštai. Dabar galvojame ne tik apie patekimą į atkrintamąsias varžybas, tačiau ir apie NBA čempionų žiedus“, - kalbėjo ekipos savininkas.

„Suprantu, ką artėjančiame sezone turime padaryti. Žinau, kad jei išvengsime traumų, pasirodysime sėkmingai. Tačiau turime išmokti žaisti taip, kaip galime, ne kas antrą susitikimą, o kiekvieną vakarą“, - teigė „Hornets“ vyriausiasis treneris Byronas Scottas.

Primename, jog naujasis NBA sezonas prasideda spalio 27 dienos naktį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų