REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

A.Klimecas kaltintas tuo, kad ieškodavo patiklių merginų bei moterų, surasdavo joms pirkėjus Didžiojoje Britanijoje, užsakinėdavo lėktuvų bilietus.

REKLAMA
REKLAMA

Pagaliau atpildo valandos sulaukė paskutinis gaujos, kaltintos prekyba žmonėmis, narys Adrijus Klimecas.

REKLAMA

Nusikaltėliams vadovavusi buvusi drabužių modeliuotoja Jolanta Razmienė už savo negražius darbelius jau atgailauja už grotų. Tuo tarpu A.Klimecą teisingumas pasiekė tik dabar.

A.Klimecas kaltintas tuo, kad ieškodavo patiklių merginų bei moterų, surasdavo joms pirkėjus Didžiojoje Britanijoje, užsakinėdavo lėktuvų bilietus. Vyro aukas dažniausiai nupirkdavo albanų tautybės asmenys, o kaina už vieną moterį svyravo nuo 2700 iki 6000 svarų.

REKLAMA
REKLAMA

Bylą tyrusiems pareigūnams pavyko surasti vienuolika parduotų sekso vergių, tačiau neabejojama, kad nuo šios grupuotės galėjo nukentėti per šimtą moterų. A.Klimecas savo aukoms nesakydavo, kas jų laukia svečioje šalyje. Joms buvo meluojama, kad ten bus pasiūlytas pelningas darbas.

Be viso to, A.Klimecui buvo pareikšti kaltinimai ir slėpus nusikaltėlį – namo palėpėje nuo pareigūnų jis slėpė gaujos vadę J.Razmienę.

Kiti gaujos nariai nuosprendį išgirdo beveik prieš metus – dar praėjusių metų gruodį. Tuomet prieš Temidę stojo visas šešetas. J.Razmienė buvo nuteista laisvės atėmimu penkeriems metams, kiti gaujos nariai – Sigitas Kaminskas, Kęstutis Navickas, Robertas Songaila – nuo trejų iki penkerių metų. Ramunei Gricienei laisvė buvo apribota metams ir devyniems mėnesiams, o Razmienės sūnui Arnoldui baudžiamosios atsakomybės pavyko išvengti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Spėjama, kad dalį sūnaus nuodėmių prisiėmė motina. Tuo tarpu A.Klimecas, vienas uoliausių gaujos „darbininkų“, prieš teismą pasislėpė.

A.Klimecas sulaikytas Tauragėje šių metų vasarį per kriminalistų surengtą operaciją, kai buvo sustabdytas Gedimino gatve važiavęs „VW Vento“ su prancūziškais numeriais. Tarp trijų automobilyje buvusių keleivių pareigūnai atpažino A.Klimecą, kuris veidą maskavo tamsiais akiniais. Sulaikomas nusikaltėlis bandė priešintis pareigūnams, netgi grasino juos užkrėsiąs ŽIV.

Nijolė Petrošiūtė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų