REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalisto Giedriaus Šimkevičiaus staipsnis „Parduodama koalicija“.Valdančiųjų Viktoro Uspaskicho partijos viliojimas – tik politinis išskaičiavimas ar seniai brandintas planas, kurį laimina ir Prezidentūra?

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ – atskleidžiamas šešėlinio verslo skatinimo planas. Prieš pusmetį garsiai ir optimistiškai pristatytas ekonomikos skatinimo planas sulaukia vis daugiau kritikos ir nepasitenkinimo.

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Alvydo Dargio straipsnį „Slaptai sudegintos imperijos paslaptys (I)“. „Balsas.lt savaitėje“ – žurnalisto kelionė mirties maršrutu: kalėjimas – krematoriumas – Nemuno sala.

REKLAMA

Rubrikoje „Aplink pasaulį“ – kova dėl pirmojo ES prezidento posto. Realiausiu kandidatu į ES prezidento kėdę laikomas britas Tony Blairas, tačiau kiti politikai lipa jam ant kulnų kovodami dėl šio prestižinio posto.

Rubrikoje „Žinių rinka“ skaitykite Rūtos Grigolytės straipsnį „Būkite atsargūs, juk rašote apie mirtį“. Skaitytojai ir žiūrovai iš žiniasklaidos reikalauja didesnės atsakomybės pranešant apie žymių žmonių mirtis. Kur gali nuvesti grubus žiniasklaidos pasinaudojimas liūdnomis žiniomis reitingams kelti?

REKLAMA
REKLAMA

„Pinigų skonis“ pasakoja apie naujų technologijų suteikiamas galimybes. Skaitykite žurnalistės Rūtos Grigolytės straipsnį „Naujos technologijos mažina skrydžių poreikį“ ir sužinokite, kaip taupo verslo žmonės.

„Spindinčiame gyvenime“ žurnalisto Lauryno Dapšio straipsnis „Kino kalba – ne televizijos reportažas“. Prieš savaitę baigėsi Vilniaus dokumentinių filmų festivalis, kuriame pirmąją vietą užėmė estų režisieriaus Meeliaus Muhu filmas „Alioša“. Skaitykite inetrviu su festivalio žiuri pirmininku čekų dokumentinio kino režisieriumi Miroslavu Janeku.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ žurnalisto Gedimino Inčiūros straipsnis „Prasideda Lietuvos krepšinio grandų odisėja Eurolygoje“. Skaitykite apie startuojantį jubiliejinį dešimtąjį Eurolygos sezoną, kuriame dėl pergalių ir šlovės kausis ir du Lietuvos klubai – Kauno „Žalgiris“ ir „Lietuvos rytas“.

„Laisvalaikyje“ - „Radijo ereliai“ kelia sparnus kelionei per Lietuvą. „Domino“ teatras pristato skambiausios sezono naujienos – kultinio „Striptizų erelio“ tęsinio – komedijos „Radijo ereliai“ premjerinius spektaklius.

REKLAMA

Rubrikoje „Finansai plius“ - krizės pamoka. Kitus nuskurdinome ir patys likome basi. Ar Baltijos šalys žlugdo Skandinavijos bankų verslą? O gal tokiomis kalbomis norima paversti jas atpirkimo ožkomis? Taip pat rubrika nagrinėja ir kitą aktualią problemą - paskolos studijoms pliusus ir minusus. Dėl valstybės garantijos paskolų už studijas šiemet padidėjo iki 100 mln.litų, tačiau išaugo ir reikalavimai grąžinant paskolą.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų