REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Auksinėje blykstėje“ garsūs šalies žmonės ir žvaigždės atvirauja ne tik apie senatvės baimę, bet ir atskleis, kaip jaunystę išsaugoti kuo ilgiau. Susigundęs šių laikų specialistų daromais stebuklais, sumąstė ir Vydas pasidaryti „operaciją“. Tik ne sendinimo, o jauninimo. Solidaus amžiaus vyriškio gerbėjos tikrai nepažins ne vieną dešimtį nuo veido nusibraukusio „Auksinės blykstės“ vedėjo.

REKLAMA
REKLAMA

Aerobikos pradininkė Lietuvoje, šokių projekto nugalėtoja Joana Bartaškienė teigė plastinėmis operacijomis nesigundanti. Moteris turi tiek energijos, kad bet kuri jauniklė galėtų pavydėti. Kad nepagalvotų niekas, jog ji vien burną aušina, ėmė Joana ir sušoko trankų šokį su atjaunėjusiu Vydu pagal filmo „Rokis“ garso takelį. Moteris dalinosi paslaptimis, kaip išsaugoti jaunystę, energiją ir dar tokiuose metuose gražiai atrodyti dėvint trumpus sijonėlius ir palaidines giliomis iškirptėmis.

REKLAMA

 „Auksinėje blykstėje“  dalyvavęs stilistas Kęstas Rimdžius priskyrė Joaną prie tų retų pavyzdžių, kai vyresnė moteris puikiai atrodo rengdamasi jaunoms skirtais rūbais. Mat daugeliu atveju graudu žiūrėti ir tenka jam ne vieną damą mokyti aprangos, tinkamos jos amžiui, ir stiliaus taisyklių. Sulaukė Joana aštraus klausimo, bet ne iš Kęsto Rimdžiaus, o iš „Auksinės blykstės“ vedėjo Kristupo Baublio. Išgirdusi „Kada tas seksas baigiasi?“, universitete dėstanti ir iškalbos trūkumu tikrai nepasižyminti moteris nepasimetė ir skėlė atgal: „Moteriai jis nesibaigia niekada. Čia jau priklauso nuo vyro. Jeigu jis jaunystėje ištaško be reikalo tą savo kibirėlį, tai ir nelieka nieko senatvėje“. Energingoji dama išdėstė visą teoriją apie solidų amžių ir sekso galimybes jo sulaukus. „Auksinės blykstės“ vedėjas nebeturėjo, ką ir pridurti...

Jaunatviška energija, karšta diskusija intymiausiais klausimais ir pabėgimo nuo senatvės būdai –  jau šį vakarą, 19.10val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų