REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Darbo partijos prezidiumas penktadienį ketina svarstyti pateiktą pasiūlymą prisijungti prie valdančiosios Permainų koalicijos.

REKLAMA
REKLAMA

Antradienį tokį siūlymą europarlamentaro Viktoro Uspaskicho vadovaujama Darbo partija gavo iš Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų, Liberalų sąjūdžio, Liberalų ir centro sąjungos bei Tautos prisikėlimo partijos.

REKLAMA

Dokumentą pasirašė partijų lyderiai Andrius Kubilius, Eligijus Masiulis, Arūnas Valinskas bei Liberalų ir centro sąjungos vardu - Algis Čaplikas.

Darbo partijos vadovai padėkojo Permainų koalicijos vadovybei už kvietimą pradėti konsultacijas dėl galimo bendro darbo.

"Penktadienį vyksiančiame partijos prezidiumo posėdyje mes šitą pasiūlymą apsvarstysime ir priimsime atitinkamą sprendimą. Koks jis bus, kol kas prognozuoti negaliu", - yra sakęs Darbo partijos pirmininkas Viktoras Uspaskichas.

Pasak jo, Darbo partija visada buvo ir bus konstruktyvi politinė organizacija, siekianti Lietuvos ir jos piliečių gerovės. Nepriklausomai nuo priimto sprendimo, ji žada ir ateityje palaikyti bet kokią naudingą ir reikalingą mūsų šaliai politiką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų