REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt daugelis žino, jog Oksana Pikul ruošiasi didintis krūtinę. Maža to, šis procesas yra filmuojamas. Žadama jį parodyti viešai. „Balsas.lt/Jaunimas“ pasidomėjo, kokios galimos šio įvykio pasekmės.

REKLAMA
REKLAMA

Esi minėjusi, jog „Olialia Cola“ reklamoje yra ne tavo kūnas?

Nesąmonė! Ne mano kūnas tik vienoje reklamoje, kur ant nuogo užpakaliuko nupaišyti įvairūs raštai.

REKLAMA





Atleisk už vulgarumą, tačiau tokiu atveju turi labai gerus papus. Kodėl nori juos didinti?

Dauguma žmonių paskutiniu metu klausia šio klausimo.

Mes, moterys, turim labai daug gudrybių. Galime tiek pakietintos liemenėlės pagalba, tiek kitais būdais sukelti optinę apgaulę, kad mūsų krūtinė yra 70 proc. didesnė nei kad yra iš tikrųjų. Tačiau kam apsimetinėti, jei yra galimybė profesionaliai šį trūkumą ištaisyti?

REKLAMA
REKLAMA

Kokio dydžio liemenėlę dabar nešioji?

Šiuo metu nešioju B dydį. Norėčiau pasididinti iki C, o gal šiek tiek daugiau. Viskas priklauso nuo šios srities profesionalų patarimų. Tikrai nedarysiu kardinalių permainų – visgi esu už natūralumą.

Kai kurioms merginoms duota pilna graži krūtinė, o man ne. Noriu to „pilnumo“.

Plastinę operaciją darysi „Olialia grožio klinikoje“. Kaip yra iš tikrųjų: nusprendei didinti apvalumus pati, o gal tai daryti liepė vadovai?

Ne vien todėl darausi „Olialia“ klinikoje, kad tai mūsų brand‘as. Darausi todėl, kad šioje klinikoje dirba aukščiausio lygio specialistai. Vien pavardės Vaičiūnas ar Balčiūnas labai daug ką pasako. Tai yra vieni iš žinomiausių, labiausiai patyrusių ir geriausiai darančių operacijas specialistai. Tai yra tie daktarai, pas kuriuos aš drąsiai kreipsiuos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Būtų kvaila, jei pildyčiau visas vadovų užgaidas. Tarkim vadovai norėtų, kad tapčiau vyru. Argi imčiau ir vykdyčiau šią užgaidą?

Tai buvo mano noras. Pati priėmiau tokį sprendimą, o vadovai neturėjo nieko prieš. Jie šią idėją priėmė noriai.

Vadinasi vadovai, savaime suprantama, apmokės tavo operacijos išlaidas?

Ne, mokėsiu iš savų pinigų. Už gerą darbą mokama.



Esi minėjusi, jog tavo krūtų didinimo operacija bus filmuojama, o vėliau parodyta viešai. Kam tau to reikia?

Dvejojau dėl šio žingsnio. Tačiau esu minėjusi, jog noriu žmonėms parodyti, kokia yra šios operacijos realybė. Stengsiuosi paneigti visus plastinių operacijų mitus. Reikia, kad žmonės žinotų, jog tokia operacija - „skauda“: kitą dieną rankas sunkiai gali pajudinti ir tau yra bloga.

REKLAMA

Jau esame padarę pirmuosius filmukus. Noriu akcentuoti, jog pati operacija bus vienas epizodas iš daugelio. Visų pirmą, yra gal keturi filmukai, kuriuose vystoma diskusija su šios srities profesionalais: vizitai pas daktarus, jų nuomonė ir komentarai.

Visuomenė visą šį procesą pamatys žingsnis po žingsnio. Mūsų idėja yra pasakyti visiems – „Nebijokime žmonės. Nors silikonas yra nenatūralu, bet tai yra kūno patobulinimas.“

Kreiptis į plastikos chirurgus norėjau jau prieš metus. Tačiau būtent neigiami gandai, kurių yra apstu, mane atbaidė. Džiaugiuosi, jog dabar esu gerų specialistų rankose.

REKLAMA

Ar grauš sąžinė, jei praėjus metams po viešai padarytos plastinės operacijos, visos didmiesčių 17-18 metų merginos vaikščios su silikonais? Padarysi pelną „Olialia“, bet ar tau bus smagu?

Kiekvienas turi savo galvą ant pečių. Be to, operaciją galima daryti tik nuo pilnametystės, kai žmogus pilnai atsako už save.

Šis žingsnis yra kiekvieno žmogaus apsisprendimo reikalas. Nežiūrėkime į tą plastinę operaciją kaip į kažkokį blogį. Dažnai plastinės operacijos suteikia pasitikėjimo savimi. Juk tokie pokyčiai daromi ne dėl kaimynės ar draugo, o dėl savęs.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mes kasdien daug kartu žiūrime į save veidrodyje ir kartais viena ar kita detalė savyje mums nepatinka. Tad kodėl jos nepakeitus?

Nepateisinu tik vieno: besaikio plastinių operacijų darymo. Tai jau yra liguista. Tačiau patobulinti vieną ar kitą detalę nėra blogai.



Tokios merginos, kurios mato savyje trūkumus, pačios eina ir darosi operaciją. Bet jei toks žinomas žmogus kaip tu, rodo tai viešai, visuomenė galės pagalvoti, jog tai yra mada. Visos 18-metės merginos eis didinti papų, nes Oksana Pikul tai padarė...

Dar kartą kartoju, tai kiekvieno žmogaus pasirinkimo laisvė. Kiekvienas žmogus nešioja savo galvą ant pečių. Plastinė operacija yra ne plaukų kirpimas ar nagų priauginimas. Priimant tokį sprendimą reikia pasitarti su artimaisiais ir tik tada kreiptis į specialistus.

REKLAMA

Lygiai tas pats galioja ir man: daug bendravau šiuo klausimu su mane supančiais žmonėmis. Tik pabendravusi su visais priėmiau šį sprendimą.

Noriu patarti visoms jaunoms merginoms, kurios apie tai galvoja: jeigu nusprendėte daryti korekciją kūne, pasitarkite su tėveliais, antra puse ir draugais. Sekti kažkokio žinomo žmogaus pėdom yra kvaila. Jeigu Alanas Chošnau pasidarytų tatuiruotę ant žando, tikrai neičiau ir nesidaryčiau to paties.



Gedimino Žilinsko nuotr.

Oksana Pikul: „Paauglystėje buvau drovi, bet bloga.“ (1)

Miroslavas Siniavskis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų