REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmąją šios dienos minutę į pasaulinę IT rinką įžengė „Microsoft“ naujoji operacinė sistema „Windows 7“ – tarsi vidurnakčio kaubojus, žvalus, lieknas, sumanus, pilnas ryžto atitaisyti kompiuterių vartotojams „Windows Vista“ padarytas skriaudas.

REKLAMA
REKLAMA

Pasaulinė „Windows 7“ premjera prasidėjo spalio 22 dieną 00 val. 00 minučių vietos laiku. Bendrovė „Microsoft Lietuva“ šia proga pakvietė kompiuterių vartotojus atvykti į bendrą akciją, rengiamą kartu su buitinės technikos ir elektronikos prekybos tinklu „Topo centras“. Ji prasidėjo spalio 21 d. 24:00 val. Vilniuje, Ukmergės g. 240 esančioje „Topo centro“ parduotuvėje.

REKLAMA

Naktinio kompiuterių išpardavimo metu buvo planuojama per keliasdešimt minučių parduoti iki 120 pirmųjų „Windows 7” OS.

Pirkėjų susidomėjimas naująja „Microsoft“ OS pranoko akcijos rengėjų lūkesčius, teigiama bendrovės „Topo Grupė“ pranešime. Naktinės prekybos metu vos per 9 minutes buvo nupirkta 70 kompiuterių su „Windows 7“.

Pasak bendrovės atstovų, atsižvelgiant į sunkmetį, vidurnaktį susirinkusiai miniai žmonių „Windows 7“ buvo siūloma kartu su galimybe net 30 proc. pigiau įsigyti nešiojamuosius ir stacionarius kompiuterius. Pirmasis toks pirkėjas Lietuvoje atsirado jau per pirmąsias 30 sekundžių.

REKLAMA
REKLAMA

Prekybos tinklo „Topo centras“ parduotuvėse vartotojams skirtos trys „Windows 7“ versijos: „Windows 7 Home Premium“, „Windows 7 Professional“ ir „Windows 7 Ultimate“.

 „Microsoft Lietuva“ verslo strategijos ir rinkodaros grupės vadovas Martynas Bieliūnas taip pat džiaugėsi, kad lietuviai taip aktyviai domisi IT naujovėmis, nepabūgsta net naktį atvykti į pardavimų vietas, kad pirmieji jas įsigytų, teigiama pranešime. Pasak M. Bieliūno, mūsų tautiečiai jau prisideda ir prie produkto kūrimo. „Microsoft“, kurdamas „Windows 7“ operacinę sistemą pirmą kartą taip glaudžiai bendradarbiavo su vartotojais, analizavo milijonus pateiktų pasiūlymų iš viso pasaulio, tarp kurių – ir Lietuvos.

Šiose nuotraukose įamžintas „Windows 7“ OS debiutas Lietuvos rinkoje.



„Topo centro“ nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų