REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kauno miesto savivaldybės kolegijos posėdyje trečiadienį nuspręsta patvirtinti žemės sklypo Kareivinių g. 13 detalųjį planą. Tad netrukus be jokių kliūčių čia gali prasidėti teritorijos plėtros darbai.

REKLAMA
REKLAMA

Dar 2004 metais futbolo ir beisbolo klubas "Kaunas" pagal du dešimtmečius galiojančią panaudos sutartį iš Kauno miesto savivaldybės yra gavęs stadioną Kareivinių gatvėje, Panemunėje. "Kaunas" tuomet įsipareigojo savo lėšomis įrengti dvi futbolo aikšteles, atitinkančias UEFA ir FIFA standartus, sutvarkyti aikštyną su krepšinio ir tinklinio aikštėmis.

REKLAMA

Kurį laiką pradėti planų įgyvendinimą delsė, nes puoselėjo viltis gauti nemokamai (panaudai) kitą - didžiausią mieste stadioną greta Kauno sporto halės. Savivaldybei nesutikus jo duoti, vėl grįžta prie Kareivinių gatvės stadiono, kuriuo ilgą laiką naudojosi greta esančio bataliono kariai bei šalia esančios mokyklos moksleiviai.

Klubas planavo šioje teritorijoje įrengti varžyboms skirtą futbolo aikštę, dvi apšilimo aikštes, pastatyti iki 3 tūkst. vietų tribūnas žiūrovams, įrengti buitines patalpas su drabužinėmis žaidėjams ir treneriams, mokymui skirtas ir administracines patalpas, automobilių stovėjimo aikštelę.

"Savivaldybė iš savo pusės jau padarė viską. Tikimės, kad futbolo ir beisbolo klubas "Kaunas" nedels, ir stadione netrukus prasidės realūs darbai. Viliamės, kad klubas įvykdys savo įsipareigojimus, o šiame Panemunės stadione galės sportuoti ne tik profesionalūs sportininkai, bet ir aplinkinių mokyklų vaikai", - kolegijai pritarus, sakė miesto meras Andrius Kupčinskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų