REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrasis „Old School Legends“ vakarėlis

Naujas Vilniaus naktinis klubas „Kiss Club“ tęsia vakarėlių seriją „Old School Legends“.

REKLAMA
REKLAMA

Spalio 24d. šeštadienį vyks antrasis šis serijos vakarėlis. „Old school legends“ - ypatingas vakaras, dedikuotas geriausiai visų laikų House muzikai bei legendiniams Lietuvos DJ‘ams, grojusiems Lietuvos klubuose praeitame dešimtmetyje. Tai ne tik diskžokėjai – tai ir atlikėjai suformavę šių dienų klubinę kultūrą ir jos tradicijas Lietuvoje. Šį kartą visų melomanų ausis ir širdis glostys „Old School Legends“ rezidentų DJ L-Sonix ir DJ Miko grojama muzika. Bei ypatingo svečio iš Kauno, kurį galime drąsiai pavadinti klubinės muzikos Kaune pionieriumi, DJ setu. Visų dėmesiui pristatome legendinį DJ DUSIA.

REKLAMA

DJ DUSIA a.k.a. Nidas Kiuberis - vienas klubinės kultūros pradininkų Lietuvoje. DJ'us vienas pirmųjų Kaune pradėjo populiarinti vinilinių plokštelių skleidžiamus House muzikos garsus tuo metu garsioje ir populiarioje kavinėje "Gesta", bei studentų klube "Trestas". Dusia, aka Nidas Kiuberis aktyviai dalyvavo jau 10 sezonų sėkmingai gyvavusio vakarėlių ciklo "Sin City" organizavime.

DJ L-SONIX (1994 m. – 2009 m).– vienas iš ilgiausiai LT klubinėje scenoje grojančių diskžokėjų. Tai atlikėjes, kuris yra sukaupęs, ko gero, pačią didžiausią klubinę patirtį Lietuvoje. Startavo 1994 m.- 1995 m. Radiocentre, kaip programos vedėjas  laidoje „Antena 16“. Nuo 1995 m. buvo naktinių klubų „Bičiuliai“, „Eldorado“, „Indigo“, „Ultra“, „Stiklių tangomanija“ rezidentas. 2002 m. L Sonix tapo naktinio klubo “Helios” rezidentu, rengė legendinius „Insomnia“ vakarėlius senajame Žygimantų g. Mens Factory naktiniame klube. Vėliau L-Sonix karjerą tęsė „Galaxy“ klube, rengė populiarius „Krafty Nights“ vakarėlius.

REKLAMA
REKLAMA

DJ MIKAS (1997 m. – 2009 m.) yra vienas iš talentingiausių ir labiausiai vertinamų LT diskžokėjų. Daugybė vakarėlių, klubai, radijo stotys ir galiausiai “Tele 2 DJ čempionato” pirma vieta byloja apie vieną – tai ypatingas svečias visuose vakarėliuose. Atlikėjas 1997 m. drąsiai užkopė į LT klubinę sceną. Startas buvo tuo metu ypač studentų tarpe populiariame “Karolinos” klube. Vėliau DJ MIKAS rezidentavo tokiuose populiariuose klubuose kaip: “Indigo”, “Helios”, “Fashion Club”. Šiuo metu Mikas – naujojo Vilniaus naktinio klubo „KISS“ rezidentas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tad visi tie, kurie yra neabejingi kokybiškai House stiliaus muzikai ir norėtų trumpam nusikelti į praeitį, besiklausant geriausių visų laikų House muzikos kūrinių yra kviečiami į klubą „KISS Club“!

2009 10 24 Šeštadienis 22:00

Old School Legends

DJ’s: DUSIA aka Nidas Kiuberis, Mikas (Kiss Club), L-Sonix (Kiss Club)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų