REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lietuvos talentuose“ – buvęs Boriso Moisejevo šokėjas

Įpusėjus „Lietuvos talentų“ atrankų laidoms, didžiojoje scenoje ištobulintus pasirodymus demonstruoja ne tik studentai, moksleiviai, mokytojai, bet ir pensininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Kadaise kartu su Borisu Moisejevu šokęs Algis Stravinskas nusprendė sužavėti ne tik kūno plastika, bet ir balsu. Teisėjai, stebėję pasirodymą, kiek sutriko pamatę vyresnio amžiaus žmogų judantį scenoje. Tačiau kadaise garsus choreografas Algis – ne vienintelė staigmena „Lietuvos talentų“ gerbėjams. Jau šį sekmadienį laidoje savo sėkmę išbandys ir tyro balso savininkė Elena. Šešiasdešimtmetė moteris neslėps – ji beprotiškai laiminga, nes pagaliau pildosi svajonės dainuoti publikai.

REKLAMA

„Mane mokė garbūs pedagogai, esu dėkinga jiems. Dabar dainuoju bažnyčių choruose, o jums noriu padainuoti nuostabų kūrinį“, – kiek sutrikusi, lyg susigėdusi išėjusi prieš sausakimšą Kauno muzikinio teatro salę sakė Elena. Elegantiška dama nepaliks abejingų, tačiau ar jos balse teisėjai Adolfas Večerskis, Rūta Ščiogolevaitė ir Marijus Mikutavičius išgirs talentą?

 „Šokanti ir dainuojanti Lietuva – nuo mažens girdžiu šitą frazę. Dainuojanti tai tikrai, kas netingi, tas dainuoja, tačiau ir šokėjų visokių pradėjo rastis šioj vyturio pilko gimtinėj. Neretai nustembu, nes atsiranda tikrai originalių žmonių, o kartais tarp jų, žiūrėk, ir talentas pasirodo.  Nuoširdūs šokėjai ir jautrūs dainininkai – tokie jau tie Lietuvos talentai“, – šypsosi „Lietuvos talentų“ režisierius ir scenarijaus autorius Mindaugas Meškauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Jau po poros savaičių prasidės „Lietuvos talentų“ pusfinaliai, į kuriuos pateks tik šešiasdešimt geriausiųjų. Pusfinaliai bus transliuojami tiesiogiai, o bilietai jau netrukus bus pradėti pardavinėti BILIETAI LT kasose.

Nauji lietuvių  bandymai sužavėti komisiją  ir visą Lietuvą –  šį sekmadienį, spalio 25 dieną  19.30 val. per TV3.



Elena, TV3 nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų