REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujas Eurolygos sezonas Kaunui prasidės švente, o vilniečiams gali tekti nuryti pralaimėjimo kartėlį. Tokį scenarijų piešia bukmekeriai prieš šiandien ir rytoj vyksiančias pirmąsias Lietuvos grandų kovas su „Asveliu“ ir „Efes Pilsenu“.

REKLAMA
REKLAMA

„Krepšinio specialistai spėja, kad „Žalgirio“ pasirodymas šiemetinėje Eurolygoje bus kiek stipresnis nei Vilniaus klubo, ypač, jeigu kauniečiams pavyks sėkmingai įveikti A grupės barjerą, – tikina „Unibet“ atstovas Kennethas Pedersenas. – Tiesa, prognozės gali pasikeisti jau po kelių pirmųjų varžybų. Juolab, kad yra tikimybė, jog vilniečių gretas sustiprins ilgametis Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Vidas Ginevičius“.

REKLAMA

Šįvakar pirmąsias rungtynes šio sezono Eurolygoje žaisiančiai „Žalgirio“ ekipai prognozuojama pergalė. Lošybininkai teikia net 75 proc. tikimybę, kad kauniečiai įveiks Vilerbano „Asvel“ krepšininkus – už „Žalgirio“ pergalę kertama lažybų santykiu 1,32 – 3,65.

Ne tokios džiaugsmingos bukmekerių prognozės atrodo Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos gerbėjams. Remiantis jomis, net ir namų sienos nepagelbės vilniečiams ketvirtadienio susitikime, nes pergalę švęs Stambulo „Efes Pilsen“ komanda. Lietuvių galimybės įveikti turkus vertinamos kone perpus prasčiau.

REKLAMA
REKLAMA

„Visgi, „Lietuvos ryto“ situaciją B pogrupyje bukmekeriai įvardina kaip palankesnę – vilniečių konkurentai nėra tokie galingi, kaip „Žalgirio“ pogrupyje. Todėl „Lietuvos ryto“ ekipa tikrai turėtų patekti į stipriausiųjų ketvertuką ir išeiti į kitą etapą“, – pasakojo „Unibet“ atstovas.

Tiesa, nei vienai iš Lietuvos ekipų bukmekeriai Eurolygos aukso medalių nekabina. Tarp 24 ekipų lietuviai rikiuojami į 16-tą ir 17-tą vietas. Tikimybė, kad Kauno „Žalgiris“ laimėtų čempionų taurę vertinama 0,25 proc., o Vilniaus „Lietuvos ryto“ – 0,2 procento.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jeigu krepšinio aistruoliai pastatytų už Kauno ar Vilniaus ekipos pergalę Eurolygoje po 100 litų ir viena iš šių komandų taptų Europos čempione, savo kišenę jie papildytų iki 50  tūkst. litų“, – aiškina K. Pedersenas.

Krepšinio lažybų koeficientus sudarantys specialistai daugiausia šansų laimėti 2009/2010 m. Eurolygos teikia Atėnų „Panathinaikos“,  Barselonos „Barcelona“ bei Madrido „Real“ ekipoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų