REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniečiai ir sostinės svečiai, būkite budrūs! Užrakinkite savo arklides, pinigines ir dukras – šį penktadienį, spalio 23 d. klube „Woo” siautės gauruoti kolektyvo „Baltic Balkan“ didžėjai.

REKLAMA
REKLAMA

Šie čigoniškų diskotekų su dūdomis rengėjai pastaruoju metu sumaištį Vilniaus šokių aikštelėse kelia kone kiekvieną savaitgalį. „Neabejojame, kad šį kartą grosime garsiau negu visas Gučos dūdų festivalis“, - auksiniais dantimis blyksi čigoniškiausi Lietuvos pankai.  

REKLAMA

Pasak jų, šį penktadienį  „Woo“ garso sistemą išderins kuo gyviausias naujas Baltic Balkan kolektyvo projektas Ataman Orchestra.  Kadangi balkaniško balagano šokių metu „Woo“ interjeras tradiciškai bus padabintas šešėlinio grupės nario šuniuko Picka portretu,  vakarėlio dalyvių bus reikalaujama tinkamai atiduoti pagarbą kolektyvo talismanui.  

„Išlaisvinkite savo vidinį pietietį – pasileiskite garbanas, nenugenėkite ūsų, atsiveskite į diskoteką savo žirgą. Trypsim taip, kad dar iki trečios valandos ryto pusė šokėjų nusiplėš marškinius“, - sakyte sako Picka portretas, padabintas auksiniu gintaru inkrustuotu rėmeliu.

Rankas į viršų, ūsus į šokių aikštelę – balkaniškos šokių muzikos festivalis jau šį penktadienį, spalio 23 d. “Woo”. Visi pasipuošę pagal vakarėlio aprangos kodą (ūsai, skrybėlės, šautuvai, auksiniai auskarai, grandinės ir dantys, rožė atlape, žirgas) įeina nemokamai ir gauna teisę bet kam liepti bučiuoti kumelės pasturgalį. Nepasiruošusieji moka 10 lt ir rizikuoja susidurti su kumele.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų