REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Iki skausmo turistų nulaižytas Egiptas, be savo šiltos Viduržemio jūros, saulėtų paplūdimių ir chaotiško Kairo dar turi tokių  neatrastų vietų, kur nuvykęs žmogus suglumsta nuo turistų maršrutų nepaliestos šalies paslaptingumo.

REKLAMA
REKLAMA

Tabos kurortas, Raudonosios jūros Rivjeros šiauriausias taškas – dar neatrasta, laivų gausos ir motorų griausmo neraižoma tyla ir ramybė, pasiilgusius būtent tokio poilsio įtrauks į visiškos palaimos vakuumą. Žiemos sezonas nebus toks beprotiškai ilgas, jeigu drauge su „Star1 Holidays“, vieninteliais Lietuvoje siūlančiais poilsį Taboje, panorėsite atrasti šį, kitokį, dar nepažintą Egipto veidą. Nauja atostogų oazė sujungs ir ramų poilsį, ir spalvingas keliones į Izraelį ir Jordaniją.

REKLAMA

Kadaise dykumų  apsuptas beduinų kaimelis laikui bėgant išaugo į Tabos kurortą, kuriame vešlios augmenijos prieglobstyje dabar slepiasi jaukūs, išpuoselėti viešbučiai, pasiruošę pasiūlyti aukščiausią aptarnavimo kokybę ir išskirtinę aplinką. Pasaulinio garso viešbučiai „Marriott“, „Hayatt“, „Hilton“, „Radisson SAS“, apjungti vientiso architektūrinio sprendimo, tarsi susilieja su aplinka, ištirpsta Rivjeros kraštovaizdyje. Pagalvojote, jog šis gėris bus neįkandamas jūsų šeimyniniam biudžetui? Garsūs viešbučių vardai šiuo atveju anaiptol nereiškia neprieinamos prabangos. Poilsio kainos keturių, penkių žvaigždučių viešbučiuose Taboje yra maloniai stebinančiai konkurencingos.

REKLAMA
REKLAMA

Geografinė Tabos kurorto padėtis tiesiog pati bruka į rankas galimybę atostogų metu neaplenkti ir istoriškai bei kultūriškai turtingų Artimųjų rytų valstybių Izraelio ir Jordanijos.  „Tiek skirtingų kultūrų ir religijų lopšys Izraelis, tiek Jordanija, glaudžianti rožinį prieš du tūkstančius metų oloje iškaltą Petros miestą, praturtins ramių atostogų Egipte potyrius besikeičiančia įspūdingų kraštovaizdžių mozaika, Negyvosios jūros hipnoze bei begale senovinių miestų ir biblinių vietovių. Be to, tiek Izraelyje, tiek Jordanijoje prie Negyvosios jūros veikia aukštos kategorijos gydyklos ir sveikatingumo centrai, todėl pažintį su istoriniais objektais galima derinti su sveikatingumo programomis“, - pasakoja „Star1 Holidays“  vadovas M. Laivys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jeigu iki visiškos laimės ramybę prireiktų praskiesti ekstremaliais potyriais, laukinės gamtos mėgėjai adrenalino dozę gaus intensyvios kelionės po Egipto oazes visureigiais metu. Lašelis romantikos - nakvynė palapinėse, Baltosios dykumos prieglobstyje. Na, o norintieji susipažinti su pagrindinėmis Egipto įžymybėmis ir istorija visada gali leistis į kruizus Nilu. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų