REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienos iš Kauno miesto gimnazijų auklėtiniai pirmadienį buvo paraginti aktyviau domėtis valstybės valdymu. Kauno "Saulės" gimnazijos moksleiviai ir jų mokytojai surengė netradicinę pilietinio ugdymo pamoką Kauno miesto savivaldybės didžiojoje salėje.

REKLAMA
REKLAMA

Pamokoje dalyvavo Kauno meras Andrius Kupčinskas bei kiti politikai. Pamoka vyko miesto Švietimo tarybos nario, anksčiau dirbusio ir Kauno miesto taryboje, mokytojo istoriko Zigmo Tamakausko iniciatyva.

REKLAMA

"Nusprendėme suorganizuoti moksleiviams pilietinio ugdymo pamoką artėjančios Konstitucijos dienos proga. Konstitucija - mūsų valstybės pagrindas. Visi žinome savo teises, tačiau labai dažnai pamirštame, jog turime ir pareigų. Ši pamoka, manyčiau, leis moksleiviams daugiau sužinoti apie dabartinę mūsų šalies Konstituciją, apie prieš tai buvusias", - sakė šios netradicinės pamokos iniciatorius Z. Tamakauskas. Pamoką savivaldybėje vedė ir kiti "Saulės" gimnazijos pedagogai - Solveiga Laučienė, Valdemaras Jaruševičius, Laima Girdauskienė, Rūta Barkauskaitė.

"Malonu, kad savivaldybėje apsilankė tiek daug moksleivių. "Saulės" gimnazija nuo seno garsėja gabiais mokiniais. Ši pamoka skirta Lietuvos Konstitucijos dienai paminėti", - sakė meras A. Kupčinskas, pakvietęs į savaitgalį miesto savivaldybėje vyksiantį Konstitucijos egzaminą pasitikrinti savo žinias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų