REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį, spalio 17 dieną, buvo palaidotas "Boyzone" narys Stephenas Gately. 33 metų dainininkas mirė spalio 10 dieną Maljorkoje nuo plaučių edemos.

REKLAMA
REKLAMA

Stephenas buvo palaidotas gimtajame mieste Dubline (Airija). Laidotuvių ceremonija vyko apie 12 val. vietos laiku. Karstą nešė "Boyzone" nariai.

REKLAMA

Į laidotuves prie St. Laurence O'Toole bažnyčios susirinko daugiau nei 1000 gerbėjų.

550 bažnyčios vietos buvo pilnos Gately draugų ir šeimos narių. Mišios buvo transliuojamos per garsiakalbius lauke susirinkusiems žmonėms.

Tarp įžymybių buvo Jasonas Donovanas (41), vaikinų grupės "Westlife" nariai, Brianas McFaddenas (29), Airijos ministras pirmininkas Bertie Ahernas (58) ir kompozitorius Andrew Lloydas Webberis (61).

Gėlių atsiuntė ir Eltonas Johnas (62), jas atnešė dainininko vyras Davidas Furnishas (greitai 47).

REKLAMA
REKLAMA

Šalia našliu likusio Gately vyro Andrew Cowleso (31) stovėjo grupės "Boyzone" lyderis Ronanas Keatingas (32), kuris nenumaldomai verkė.

Ronanas Keatingas kalbėjo: "Mes netekome savo brolio. Jis gyvens mūsų dainose. Be jo grupė niekada nebebus tokia, kokia buvo. Jis buvo puikus vyras, brolis, sūnus ir vyras. Jis buvo herojus. Aš tavęs labai pasiilgsiu, brolau. Myliu tave ir visada mylėsiu. Mes žinome, kad dabar turi ilsėtis per amžius".

Ceremonijos pabaigoje Gately motina Margaret paprašė kartu su Ronanu Keatingu ir kitais "Boyzone" nariais padainuoti dainą "In This Life".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų