REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bene skandalingiausia šių dienų Lietuvos įžymybė, Oksana Pikul, nustebino, kai išskirtinai „Balsas.lt/Jaunimas“ atvirai papasakojo apie savo spalvingą paauglystę. Kas galėjo pagalvoti, kad dabar esanti erotikos ikona, anksčiau buvusi pankė ir reiverė?

REKLAMA
REKLAMA

Ar paauglystėje buvai fyfa?

O ką reiškia fyfa? (klapsi akimis) Nelabai suvokiu šio apibrėžimo. Ar fyfos dėvi rožinius aukštakulnius, būtinai yra su šviesiais plaukais ir dažytomis lūpomis? Jei mano prielaida teisinga, tuomet atsakysiu: paauglystėje buvau iššaukianti, bet tikrai ne fyfa.

REKLAMA

Prisimenu save kaip pankę, galbūt reiverę, kas tuo metu buvo madinga. Paauglystėje labai maištavau, bandžiau atrodyti išskirtinai. Žmones šokiruodavau savo netradicinėm šukuosenom ir visokiausiais prisigalvojimais – auskarais įvairiose kūno vietose, milijonais segtukų džinsuose, taip pat mėgau daug keistų drabužių.

Prieš ką maištavai?

Prieš tėvus, visuomenę ir mokyklą. Buvau išsišokėlė.

Tik nepagalvokit, kad dėl to nukentėdavo mokslai. Mokytis stengiausi. Esu kruopštus ir sąžiningas žmogus. Pamenu, jei nespėdavau padaryti namų darbų, bėgdavau iš pamokų, nes man būdavo gėda.

REKLAMA
REKLAMA

Todėl visada galvodavau, kad mokiniai bėga iš pamokų tik todėl, kad jiems gėda, jog jie nepadaro namų darbų. (šypsosi)

Ar mokyklos laikais daug draugų turėjai?

Na, manau, taip. Tačiau beveik visi mano draugai buvo berniukai. Blogi berniukai. Gal todėl, kad ir pati buvau bloga mergaitė - pešdavau su jais cigaretes už kampo.

Nuo kelių metų pradėjai rūkyti?

Gėda net prisipažinti... Pirmąją cigaretę paragavau gal trylikos metų. Tada lankiau karatė pamokas. (OHO!) Taip, juk sakiau - niekada nebuvau fyfa. Tačiau deja treniruotes turėjau mesti būtent dėl rūkymo. Kartą stovėjau prie sporto salės su cigarete dantyse. Ir kaip tik tuo metu, pataikyk tu man, pro šalį ėjo treneris. Nelikau nepastebėta. Jis priėjo prie manęs ir piktai šūktelėjo: „O ką čia tu darai?!“. Praradau amą: ir cigaretė iš dantų iškrito, ir silpna, bloga pasidarė... Daugiau niekad neėjau į treniruotes, nes baisiai gėda  buvo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Buvai drovi mergaitė, kuriai dėl visko buvo gėda?

Žmonės, kurie mane pažįsta, žino, kad esu gera ir kukli. O ta rėkianti spauda ir laidos... Kartais, kai pažiūriu ką nors apie save, pagalvoju: „Jei „jos“ nepažinočiau, tikrai blogai apie „ją“ pagalvočiau...“. Žiniasklaida mane pateikia kaip skandalingą asmenybę.

Kur dingo drovumas, kai pradėjai pozuoti nuoga?



Oksana Pikul (Gedimino Žilinsko nuotr.)

Visą gyvenimą erotika man buvo nuostabus reiškinys. Paauglystėje žiūrėdavau erotinius filmus, skaitydavau „Playboy“ žurnalus. Anksčiau net kėliau sau klausimą: „Kas gražiau: nuogas vyras ar nuoga moteris?“

REKLAMA

Visuomet domėjausi erotika. Todėl galiausiai ryžausi pati pozuoti.

Nesuprantu tokio žmogaus, kuris sako, kad erotinės nuotraukos yra negražu ar net nepadoru. Nesąmonė, - juk jis lygiai toks pats nuogas. Taip pat man nesuvokiama, kad žmogus gali pasyviai praversti erotines nuotraukas į jas nepažvelgęs. Visi norime stabtelti ir pasižiūrėti, o pasižiūrėję patyrinėti.

Iš kur gaudavai vaizdajuostes su erotika?

Kai tėvai išvažiuodavo, pasikviesdavau draugę ir su ja eidavome į spintą ieškoti (šypteli). Susirasdavome ir išsižiojusios žiūrėdavome. Tai buvo įvairi animacija ir vaidybiniai filmai. Tokių „seansų“ pagalba gavau pirmąją pažintį su tuo, kas yra erotika ir seksas.



Ar tai ką matydavote kėlė tau ir draugei aistrą? Gal bežiūrint ir pasiglamonėti teko?

REKLAMA

Ne, paauglystėje tokių minčių nekildavo. Turėdavome įdomesnių užsiėmimų.

Bučiniai su moterimis man tapo įdomūs ne paauglystėje, o tada, kai buvau 20 metų. Viskas prasidėjo nuo to, kai draugė įsivėrė auskarą liežuvyje. Kilo noras išmėginti, koks jausmas bučiuotis po šio jos pokyčio. Viskas įvyko per vakarėlį prie taurės vyno...

Po prancūziško bučinio širdyje padariau išvadą: merginos bučiuojasi kur kas švelniau, maloniau. Visiškai kiti pojūčiai nei bučiuotis su vyru. Šis naujas potyris paliko neišdildomą įspūdį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kelių metų praradai nekaltybę?

Kadangi jus skaito jaunimas, parašykim, kad tai įvyko tuomet, kai jaučiausi tam subrendusi. Viskas buvo apgalvota, įvyko su tuo žmogumi, kuris man buvo artimas.

Kaip pasiryžai dalyvauti „Olialia“ mergaičių atrankoje?

Žavėjausi gražiomis lietuvaitėmis, kai varčiau ankstesnių metų kalendorius, svajodama ir pati papuošti nors vieną lapą. Tačiau pati sudalyvauti, nors ir norėjau, išdrįsau neiškart. Lemtingas lūžis įvyko kai mama ir buvęs vaikinas paskatino tai padaryti. Jie tikėjo manimi ir aš jų nenuvyliau. Praėjus vienai dienai po atrankos gavau skambutį su kvietimu tapti „Olialia“ mergaite.

REKLAMA



Oksana Pikul (Gedimino Žilinsko nuotr.)

Mokaisi VU TVM universitete su pradinių kursų studentais. Kaip į tave reaguoja grupiokai? Juk esi sekso simbolis!

Prieš stojant pergyvenau. Juk esu gana skandalinga asmenybė. Tačiau adaptacija įvyko gana greitai. Susiradau labai šaunių draugų. Gal yra tų, kurie kažką pikto turi, gal kažkam nepatinku, tačiau niekas to į akis nesako.

Gailiuosi, jog turiu įtempta dienotvarkę - norėčiau daugiau laiko skirti mokslams, o dar ir vakarėlyje su kursiokais sudalyvauti. Ateityje norėčiau ištaisyti šią klaidą.



Kitoje interviu dalyje skaitykite: Visa tiesa kodėl Oksana nori didinti krūtinę. Kita dalis pasirodys ketvirtadienį vakare.

Miroslavas Siniavskis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų